Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yalniz cilegin 1 yasina yakin verilebilir die biliyorum,muz konusunda da risk almıssiniz
İlk denemelerini çay kaşığının ucu ile yaptım ve 3 gün kuralına bağlı kaldım. Çilek alerjik olduğu için o şekilde. Bizde sorun olmadı. Muzu dr bizzat önerdi. Şükür hiç birinde de sorun yaşamadık.

Kizlar benim bebe yildirimli atak gecirmeye basladi sanirim,
Bi el atında toplayip çarpalim çikaralim bizim su atagimizin bitmesine kac gun kaldi hesaplayalim
Normal de 8 haziranda dogdu ama 40 haftayi 18 haziranda tamamlayacakti
Daha var 13 günün benim 3 günüm kaldı

Kızla resmen birbirimize girdik gece gece. Karşılıklı atıştık o bana ben ona kızdım son mamayı içirecektim uyuycam diye içmedi. Bende zorladım o da almadı tabi ağıt tufan. Yarım saat inatlaştık en sonunda içmezsen içme dedim yatırdım 20.30 da içti sabah kadar artık uyanmaz aç aç uyu evladım. Yattım eşime 3 de mama ver dedim ama içmez biliyorum bir umut artık

Cnm bebek üniversitesi kitaplarından memnunmusun bende almayo düşünüyorum ama kararsızım

Uykusunda direk versen yine mi almıyor

Dilinin alti canim

He ya ikinci çok yakıyor hadi onunla geçmiş olsun umarım ateş yapmamıştır kuUm bizim ertesi gün biraz çıkmıştı ateşimiz sen dikkat et
Evet erken doğduğu icindir ne kadar erken geldi bebis
5 hafta kuzum. Çok merak etmiş dünyayı illa görcem dedi
Catlak-kurabiye nerelerdesin sen 3 4 kere seni etiketlemeye girdim tabi her defasında unuttum
Hahah dizilere daldım ben oturup dizi izleidm geçen akşama kadar şimdi de full enerji ile uyanan bebemi uyutmaya çalışıyorum sen nasılsın bebiş nasıl

yaa kuzum kıyamam . Aslında çok içerliyorlar ama işte napsın . Bnm kü de arada bi patlamalar yaşıyo bişe leri bahane edip ağlıyo geçen gün anne biraz da beni sevin diyo ağlarken seviyoruz aslında hoplat oyna zıpla öp kokla fln ama işte ne kadar yapsak da kardeşine bi kere yapmamız demekki çok geliyo ona

Anladım kuzum ya bizde sinir olduk trendyoldan aldık 5gün oldu hala gelecek . Bişe de yolunda gitmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…