Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
dolaba kapağı açık koymak gerek diye biliyorum başta. gerçi ben de bi tutturuyorum, bi tutturamıyorum, o yüzden weewell in makinesini aldım tavsiye ederim valla çok rahat, hiç sütü ısıtma derdi yok. sütü oda sıcaklığına getirip mayayı koyuyorum bırakıyorum. tam tembel işi. hergün küçük kavanozda mayalayıp veriyorum. bi de ilk activia ile mayaladım gayet güzel oldu.

Dil bagindan suphelendim bende kuzum yani okadar doktora gidiyoruz olsa farkedilirdi diye dusunuyorum ama anormal bi goruntu var

Evet ben istedim sezeryana alin dayanamiyorum diye 8 cm acilma vardi bebegimin kafasi donmedi ultrasonlada bakmadilar kordon dolanmis 3 kez iyikide sezeryan oldum

Oyy cok guzel tospigim ya yerim

Bizimkinin agzi da oyle sulu ki 1 saat icinde 3 onluk degiatirdigim oluyo,korkma sen
Valla kuzum anne olunca pireyi deve yapmaya basladim yani ne biliyim farkli geldi bana damagindaki o yapı goturucem doktora icim rahat etmicek umarim bugüne randevu alabilirim

Olmazmı bıktımm yani ne zaman bitcek diyorum bu çile
Kuzum benim vücudumda agrimayan nokta yok . sezeryan cok zor ya valla sanki ameliyattan sonra 20 yıl yaslandim

Reactions: Jou
YunSev Canım doğum günün kutlu olsun Musmutlu sağlıklı huzurlu Bir ömür diliyorum ailenle

Ay kıyamam ya
Seviyoruz ama bu zamana kadar anne baba kendilerileri vardi şimdi bebek ister istemez öncelikli oluyor
Oğlumla yataktayım gece ya da sabah karşı mutlaka yanıma gelir bebişte ağlıyor
Güneş abi uyuyor ağlama diye söyleniyor bizimki
Oglum kardeşi henüz konuşamıyor ihtiyacını ağlayarak anlatıyor bize

Ay yerim doğru olanı yapmış boşuna beni ugrastirmayin iyice daraldım burada demiştir

Dil bagindan suphelendim bende kuzum yani okadar doktora gidiyoruz olsa farkedilirdi diye dusunuyorum ama anormal bi goruntu var
Bizim doktorda dilini dışarı çıkarıyorsa dil bağı olsada sorun olmaz dedi emmede problem yaşamıyorsanız kilo alımıda varsa sorun olmuyor canm

Bizim doktorda dilini dışarı çıkarıyorsa dil bağı olsada sorun olmaz dedi emmede problem yaşamıyorsanız kilo alımıda varsa sorun olmuyor canm
Hic birinde sorun yok kuzum dilini cikariyor hatta dur gorsel atayim sana simdilik bukadar cikarabiliyor

Eklentiler

• Screenshot_20221020-092639_WhatsApp.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…