Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar sizin bebeklerde her uyku sırasında ağlıyorlar mi
Çoğunlukla ağlıyor direniyor canım, özellikle öğleden sonraki uykularında mutlaka ağlar ağlar ama sallamaya devam ediyorum eee eee demeye başlıyor uyuyor bir süre sonra. Ağlıyor diye uyutmadık bir kaç kez daha kötü krize girdi sonra. Bizimki bi de otomobilde ağlıyor yaa biner binmez ıh ıh ıhhh başlıyor sonra yükseliyor. Neden yapar çözemedim

Napıyo peki senin bebe uygu gerilemeyi bitürlü anlamadım
Canım oluşturduğun tüm düzen sıfırlanıyor ve bebek gece gündüz neredeyse uyumuyor ysrım saat falan. Benim kız gündüz en az 2 gece de 2 kere kalkıyordu suan gündüz yarım saatte bir uyanıyo gece de saat bası kalkıyoruz. Uyku gerilemesi bittikten sonrw diş çıkarma emekleme yürüme gibi motor becerileri baslıyormus. Em zor uyku gerilimi 3.5 ay 4. Ay veya 5. Aya girrrken baslıyormus o yuzden sklınızda bulunsun. Ve malesef çözümü sadece sabır

Kız iyiymiş her gün yoğurt mu mayaliyosun maşallah
Ben de her zaman tutturamam o makineyi görmüştüm ama hiç elim gitmemişti almaya çünkü çok nadir yoğurt mayalarim

Ne mutlu sana benimkide alıştı sanırım bugün emzikle uyudu ilk kez ay pek rahatmış böyle
Valla ya bi anda güncelleme geldi nolduysa hadi inşallah alışmıştır
Uykusunda direk versen yine mi almıyor
Zaten uyuyordu kuzu 12 de verdiğimde resmen direniyor. Eşim gece 3 de vermiş bak hepsini içmiş çünkü 7 saat oldu yoksa onu da içmezdi. Sonra 8 de başladı tepinmeye mama istiyor biliyorum. 9 u bekledim verdim yok ağzına aldı konuşuyor kendince tükürüyor gargara yapar gibi yapıyor. Sonra ağlamaya başladı. Kucağıma aldım 20 cc içmiş. Neden inatlaşıyor anlamıyorum. Tam düzeldi diyorum yine başlıyor
Dilinin alti canim
Valla bilmiyorum ki bana anormal gelmedi ya da tam göremedim
Oooh iyi yapmışsın valla bizimde bişeyler yapmaya ihtiyacımız var zaten o enerjiler hiç bitmiyor ki bizde aynı devam yine bi mama içmemeye başladı gibi yoruldum valla. Kızıyorum artık sonra kendime kızıyorum
Oy kuzum Allah razı olsun unutmamışun o telaş da bile
Unutur muyum
Her uykuda değil çok uykusu gelirde uykuya geçemezse ağlıyor

eveet. normalde memede uyuyodu, uykusu gelince ağlayarak memeden çıkıyo, girer gibi yapıyo çıkıyo, bağırıyo. dün gündüz hiiiç uyumadı nerdeyse. 1 kere sabah yarım saat uyudu. öyle olunca akşam da saat 5 ten beri uykusuz, huzursuz, ağlak. bu sabah yine uykusu geldi esneyip duruyo ama bağırıyor uyumamak için 1.5 saat uğraştım uyudu, uyurken mecbur yanında bekliyorum artık hemen uyutuyum tekrar diye. 1 saattir uyuyo ama 3 kere uyandı hemen uyuttum. uykusu tam açılınca tekrar uyutamıyorum da, yanında beklemek lazım

Burası canım sanki dille damak arasinda et var

Eklentiler

• Screenshot_20221020-094650_WhatsApp.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 38
Kız iyiymiş her gün yoğurt mu mayaliyosun maşallah
Ben de her zaman tutturamam o makineyi görmüştüm ama hiç elim gitmemişti almaya çünkü çok nadir yoğurt mayalarim
benimki yoğurdu sadece ılık yediği için mecbur hergün mayalıyorum bakalım alışırsa 2 günde 1 e düşürürüm ama doktor hergün mayala dedi. demesi kolay tabi. gerçi makineyle yapması da kolay

benimki yoğurdu sadece ılık yediği için mecbur hergün mayalıyorum bakalım alışırsa 2 günde 1 e düşürürüm ama doktor hergün mayala dedi. demesi kolay tabi. gerçi makineyle yapması da kolay
Makine olmasa zaten her gün mayalar miydin zaten zor olur ki öyle

Benimde yogurt makinem var bebekler icin cok iyi oluyo minik kavanozlarinda mayaliyodum..biz tv alirken hediyesi olarak biz yogurt makinesi almistik hatta akrabalardan dalga gecenler olmuştu

Evett kuzu sabır cidden benimki gündüzleri yapıyo onu hic geceleri etmedi

Benimkini sweet hesaplamiş,sen 40 haftayi ne zaman tamamliyodun da 3 haziranda dogurdun?
18haziranda oluyodu 40 hafta cano 37 haftalıkken sezaryen oldum benim paçi kemiğime dayandı inmedi çiktıkça çiktı bogazıma dr dedi bu dönemez cok kilo aldi dedi ben zaten nefes alamıyordum

Bizimkine etmedii bakalım bakıyorum gene de de cok agladı gece ya beybim 3çe doğru bi uyudu 8de gene agladı bi cığlığı basıyo agrısı bianda bastıriyo hep uykusu bölündü suan uyuyo ağliyo napıcağımı şaşırdım hayatımda bukadar ağlayan bi almira görmedim ben bunca ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…