Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyyy yavrum ya calpol ver belki agrisi vardir kuzu sürekli memede dursun korkmusturda benim kızda kotunolmustu atesi yokk dimj kuzu
Yok kuzu ateşi yok ateş olmadan vermeyeyim dedim sen verdinmi calpol gece 3çe doğru bi uyudu 8de gene ağladı saatte bir ağladı

Ay yerim doğru olanı yapmış boşuna beni ugrastirmayin iyice daraldım burada demiştir
Sorma sorma beyefendi keyfine pek düşkün kalamaz öyle daracık yerlerde
Bu arada doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah
Kizlar sizin bebeklerde her uyku sırasında ağlıyorlar mi
Ağlıyor kuzum ya rüya mı görüyor nedir anlamadım mızmızlanıyor suratını ekşitiyır sessizce ağlıyor gibi yapıyor sonra da gerçekten ağlıyor uyanıyor
Off ya niye öyle yapıyor acaba eşine de aynı tepkiyi veriyor mu. Acaba sana mı naz yapıyor ne bilim küçük ama bizden daha fena onlar. Bide Dr kontrolümüz yakın gidince bi sor bakalım tavsiye ettiği bir mama vardır belki
Benimde yogurt makinem var bebekler icin cok iyi oluyo minik kavanozlarinda mayaliyodum..biz tv alirken hediyesi olarak biz yogurt makinesi almistik hatta akrabalardan dalga gecenler olmuştu
Hahah TV nin yanına yoğurt makinesi mi çok iyiymiş ya

Ah kuzum ya aşı yeri ağrıyordur bizde hafif ateş çıkınca calpol vermiştim o ağrısını da aldı galiba

Reactions: Jou
Çek vermişlerdi,çek o kadar azdı ki ancak yogurt makinesi olmuştu:))

18haziranda oluyodu 40 hafta cano 37 haftalıkken sezaryen oldum benim paçi kemiğime dayandı inmedi çiktıkça çiktı bogazıma dr dedi bu dönemez cok kilo aldi dedi ben zaten nefes alamıyordum
Kiz benimkide 18 haziranda dogacakti,2.sezeryan oldugu icin 38 de aldi doktorum.seninkiyle ayni o zaman benimkinin gelişimi senin de 13 gunun kalmiş

Daha var 13 günün benim 3 günüm kaldı

Eki Görüntüle 3148020
Bnmki de 19unda dogdu ama kacindi hftanin kacinci gunuydu unuttum ya, 26sinda dogucakti normalde, nasi hesaplicm simdi ben
Lumix bebenn nasıl benimki çok ağlıyoya ayy napıcağımı şaşırdım böyle olmamıştı
Benimki de cok huysuzdu gece boyu, uykusunda agladi falan uzuldum, 11bucukta zor uyuttum sbh 6bucukta kalkti ya, uykusu var uyumuyo, 5saat oldu kalkali 10dk uyudu sadece

Cok ise yariyo bebek olunca,oyle minik kavanozlarda disarda tutturmak cok zor ,tutmaz hatta
Kışın bi şekilde oluyor da yaz sıkıntı ya tutturamıyorum yaz mevsiminde alerji durumu geçince bakalım fırının içinde denerim. Ben zaten yarım litrelik kavanozlara yapıyordum önceden. En azından kalıp ekşimiyordu

Mamadan değil bence kuzum ya. Sırf inattan eşim hiç vermek istemiyor mamayı çünkü ben bi şekilde diliyle itince geri veriyorum o beceremiyor sonra beni çağırıyor gece 3 de vermiş uyurken hepsini içmiş çünkü 7 8 saat olmuştu. Sabah 9 da 20 cc falan içti zorla 11 de 80 cc içmiş. Bilmiyorum belki ben zorladıkça da istemiyor zorlamadan vercem bakalım

26 sına göre

Benimkidehep uyumak istedi uykusunu kesince 3çe doğru uyudu gece ama ağlamak zırlamak
8de uyandi aglamkla sabah beri saat başı agladı 11 oldu uyuyo şuan gene kurban olduğum yaa aşılar mahvetti ya bezdum artık

Benimki mucize oldu cano
Ben o ay tüpe gitcektim guya kilo vereyim dedim hergun 10bin adım yürürdüm hep bide dukan birası içerdim kasıklarimda ağrırdı nebileyim ben hamileyim o birayıda icicemde etkileencek falan hatta Catlak-kurabiye hatırliyomusun kasığım ağrıyo hep yürüyünce derdim demekki cok zorladım düşük tehlikem vardı 3 ay yattım evde ben cok kanama geçirdim ayy allahım ummadığım anda kaldım hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…