Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde yogurt makinem var bebekler icin cok iyi oluyo minik kavanozlarinda mayaliyodum..biz tv alirken hediyesi olarak biz yogurt makinesi almistik hatta akrabalardan dalga gecenler olmuştu
bana da herkes yoğurt için makine mi alınır diyip tarif vermeye kalktı sanki yoğurt yapmayı bilmiyoruz. bunun kolaylığını anlatamadım

Neyse zor gunlerini atlatmissin simdi bebisin keyfini sur..benim kuzenimde 4 sene bekledi tupe gidecekti hamile kaldi mucize gibi

Reactions: Jou
bana da herkes yoğurt için makine mi alınır diyip tarif vermeye kalktı sanki yoğurt yapmayı bilmiyoruz. bunun kolaylığını anlatamadım
Keske alerjimiz olmasaydi bende alsaydim hergun taze yapmak en guzeli

Ben bi kaç gündür şöyle yapıyorum şimdi ağlıyor ya memede ya da bazen çene yapıyor bık bık kendince konuşup gülüyor emmiyor. Bırakıyorum keyfi nasıl isterse. Aradan biraz zaman geçip tekrar mızırdanıyor bi daha deniyorum. Sen çok yapma mamayı 30 cc yap iyice acıktığına emin ol. Bide hareket falan yapın oynauın iyice yorulsun. İnşallah içer ya. Cidden inadına yapıyorlar bazen akşam yine krizdeydi babası aldı sakinleşti. Bide sessiz sessiz bir şeyler mırıldanıyor galiba bana sövüyordu sonra iyice yoruldu uykusu geldi emdi uyudu
He ya kız dün gibi hatta yavaş tempo ile git falan demiştim ah minik joouuu o sırada tutunma çabasındaymış
O firin işini ben hic yapamiyorum,2 kere koydum ikisinde de çokelek oldu
Aa ciddi mi bende ilk defa denicem ya inşallah tutar

Benimki ağlıyor uyumak için bazen ağlamıyor uyutma yöntemlerimiz çeşit çeşit hangisinde uyursa susana kadar deniyorum

Benimkide nadiren ağlamıyor
İlk başta bir yaygara yapıyor sonra sakinliyor
Bu sefer acmi uykusu yok mu ondN mi direndi diye sorguluyorum
Zaten esneyip huysuzlaniyor kalkali 1.5 saat olmuş eee yani

Keske alerjimiz olmasaydi bende alsaydim hergun taze yapmak en guzeli
geçer inşallah yakında bu arada anne sütüyle hatta formül mamayla bile mayalayan var. gerçi kullanılan maya da alerjik ama yoğurt olunca hala alerjik oluyo mudur bilemedim

Yerim onu ya maşaallahh
Kuzum uyku sırasında evet bide uyutmak için ayağıma alıyorum ya ağlayıp direniyor

Kiz evett oyle dedin oyle oldu

Yok kuzu ateşi yok ateş olmadan vermeyeyim dedim sen verdinmi calpol gece 3çe doğru bi uyudu 8de gene ağladı saatte bir ağladı

Valla kuzu bende ateşi olmadan gerek yok dedim eşimde ver cocuk rahatlasın dedi
Ondan sonra sakindi ilk aşıda da verdim ben
Ağrısını aldı biraz olsun

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…