Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
geçer inşallah yakında bu arada anne sütüyle hatta formül mamayla bile mayalayan var. gerçi kullanılan maya da alerjik ama yoğurt olunca hala alerjik oluyo mudur bilemedim
Valla bilmiyorum ki canim ya insallah gecer hemen ne vericem bilmiyorum ek gidaya gecerken

Vallahi ben bende memede uyutuyordum dalamadikca sinirlenip memeyi birakiyordj ayaga aliyorum bu sefer aglmaa yarim saat uğraştım kj sürekli mudahele 1 saat uyudu uyurken yanındayım hemen müdahale edim diye her dk beraber
Uyanincada ağlıyor ne meme ne ayak o zama getiriyorum salona gezdiriyorm sakinliyo
Uyurken uyanırken her türlü mizmiz

Bizimki sanırım bırakmak istemiyor bir yandan da uykusu geliyor Ay bi alemler

Kizlar ya konudan bağımsız bisey sorcam mutfak derzim cesmenin arkasındaki sararmis okadar siliyorum gecmiyor kirec cozucu sıkmiş teyzem çeşmeye ordan orayada sıçramis ne yapsam beyazlatamdim nasil temizlerim bunu ben

Bende öyle yapıyorum kuzu ağlasada devam ediyorum sonra inler ağlak sesle eeee der
Bazen emerken uykusu varken eee der memede kiyamm ya
ALLAH Allah neden acaba arabada ağlamadı henüz

sen diyodun ya süt bitince uyuyamıyo ağlıyo diye. aynı bizde de öyle geceleri şimdi. valla helak oldum. sen de demiştin bi elimle elini tutuyorum diye, ben de oyle. bi yandan da ninni, bi yandan saçını okşuyorum anca öyle sakinliyo. o da hep işe yaramıyo. ayakta hiç durmuyo zaten. babası bazen kucakta uyutuyo, onla da hemen uyanıyo. derin uykuya bi tek memeyle geçiyo, onu da sut bitince istemiyor yildim

Aramızdaki en rahatı sensin ben çok korkuyorum 3 numara gelirse diye Rabbim isteyene versin amin
Ahhh cano bir arkadaşim var nolur kardeş yap diyo hep kendisinin hiç kardeşi yok hiç istemedi zamanında annesiyle babasını ayrı yatırırdı o derece şimdi cok pişmanım insan cok yalnız hissediyo kendini diyo

Ay çok zor canim bazen çaresiz kalıp ayakta memede uyutuyodum
Ayakta zor alisti 1 hafta ağla ağla
Zaten memede de ağlıyordu öyle zor zor alıştı

Ay evet tek çocuk olan arkadaaslarimin hepsi kardeşim olsaydı keşke diyor inşallah olur seninde ama şükür rabbim bir tanede olsa nasip etmiş kuzum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…