Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Sorma sorma cok Hazır cevap

Gözlerimden uyku akıyor saat başı kalktık en son 5 de babasına bıraktım 6 da devir aldim
1 saat koca bakti benden daha bittikti
Tobe yarabbi
Bende simdi babasina verdim 5 den beri uyumuyor iki sulum biseyler atıstırıp bidaha emzircem

Aynen onda tanesi 1.72 falandı bunda 1.75

gecmis olsun yaa ne kadar yemisti??

Ay ben yapacaktım sleepy sızdırıyor dediler bıraktım keşke yapsaymışım o zamanlar bedavaydı resmen
Bende sleepy kullanıyorum ilk oğlumdada kullanmıştım o zamanlar daha kaliteliydi 1 paket extra vardı bitmek üzere naturel stoğum var 3 numara bebemin totisi büyüdü 4 almam lazım 1 paket kenarda var 3ler gitsin diye bekliyorum ama naturelini daha çok beğendim.

Benim koca söyleyemiyor sadece evde ben nereye gidersem kucağında gölgem gibi geziyorlar diyorum mesafeyi açta azcık kendimi yalnız hissedeyim
ayyy evet yaa banyoda bile rahat yok. duşakabinin arkasından bebeği güldürmeye çalışırken buluyorum kendimi neymiş beni görmek istiyomuş. kolaylarına geliyo tabi

3-4 çay kaşığı
çok da az yemiş aslında yaa üzüldüm inek sütüne alerjisi olsa mama da alerji yapardı gerçi. biraz beklemek mantıklı haklısın. belki biraz bekledikten sonra kabak vs denersin yoğurdu bazıları en son veriyor ya. gerçi sebze vermişmiydin hatırlayamadım.

Benim koca söyleyemiyor sadece evde ben nereye gidersem kucağında gölgem gibi geziyorlar diyorum mesafeyi açta azcık kendimi yalnız hissedeyim

Ahahhaha oda iyiymiş bende bıraktım diyelim
Bizimkinin ses geliyor tamam kızım tamam
Simdi kapıyı tamamen kapatiyorum duyarsam duramiyorum

ayyy evet yaa banyoda bile rahat yok. duşakabinin arkasından bebeği güldürmeye çalışırken buluyorum kendimi neymiş beni görmek istiyomuş. kolaylarına geliyo tabi
Ben banyoya sokturmuyorum bakteri mikrop var diye yıkayacağım zaman 1 saat önceden kimseyi sokmuyorum havalandırıyorum öyle banyosunu yaptırıyorum öncedende ev halkına duyuruyorum banyo tadilatta diye oyalamayı bilmiyorlar bahanesi biz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…