Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada külot bez deneyen var mı kullanışlı mı?
Bu hastanede kullanmak için kendimize aldigımız külot bezleri kast ediyorsun sandım. Ne alaka diyorum ben de az kalsın onu anlatacaktım sonradan dank etti

Ben özel olarak külot bez hiç almadım, goon marka eşantiyonları kullandım yani öyle vaauvv bir durumu olmadı benim açımdan. Fiyat olarak diger citcitli bezler ile arasinda aman aman bir fark yoksa alabilirim. Onun disinda ekstra bir kolaylık sağlama gibi bir durumu yok bana göre.

Extra hiç denemedim fiyatı daha uygun ama sızdırıyor demişler. Gerçi natural e de sızdırıyor diyordu herkes
Ahahahah

Çokta bir farkı yok o zaman gerek yok

yemek yaparken, bulaşık yıkarken bile tepemde olmasalar haklısın dicem de, yok sadece tembelliğinden
Hahah kucağa alışmasın diye kucaktayken gezdirme yasağı getirdim ben, o yüzden yapamıyor bak onu. Yaptığı gibi uyarıyorum gidip oturuyorlar bir köşeye sen de yasak getir o dediğini dışarda alışverişteyken çocugun olmadığı zamanlarda da yapıyordu di mi? Ben de çok rahatsız oluyorum. Orda gidip erkek reyonuna bakmak varken dibimden dibimden dolaşıyodu benim eşim de. Üff sapık gibi dibimden dibimden gelmesene diyodum düşünüyorum da şaka bi yana çocuk oldu olasıya avm'yede gitmedim ben neyse yarın aşı günümüz bana da değişiklik olacak

Kızlar şu instada çinli kadinlar nasil kocalari gelirken temizlik yapar varya..işte onlar ayni ben,sabah uyandigimdan beri ayaktayim şimdi oturdum kaçak çayimi içiyom bebe de uyuyo , tam uyanacaktı 45 d dan sonra koştum yakaladim hamagi 2 saniye salladim geri uyudu. aksama da misafirim var

Ay ben yapacaktım sleepy sızdırıyor dediler bıraktım keşke yapsaymışım o zamanlar bedavaydı resmen
Bende eşime dedim sleepye güvenemesek de molfix alalım o iyi bez ddm. Ama dinlemedi adam. Şimdi pişman
Her gıda için mi canım yoksa sadece yoğurt için mi

Hepte öyle olurr benimki çıldırttı dün

Baya iş halletmişsin valla helal olsun ben de sweetin attığındaki gibi 45de burnuna dokunayım bu kez olur belki diye bekliyordum 26.dk da uyandı daha da uyumadı

Baya iş halletmişsin valla helal olsun ben de sweetin attığındaki gibi 45de burnuna dokunayım bu kez olur belki diye bekliyordum 26.dk da uyandı daha da uyumadı
Bebişim dokunmak degil de mesela uyanmaya yakin, nasil uyuttuysan oyle uyutsan tekrar..bunu yaparak gelecege yatirim yapmiş olursun,ben o hatayi ilk bebekte yaptim siz yapmayin diye soyluyom:))
O arada saçimi bile boyadim sabah

Bebişim dokunmak degil de mesela uyanmaya yakin, nasil uyuttuysan oyle uyutsan tekrar..bunu yaparak gelecege yatirim yapmiş olursun,ben o hatayi ilk bebekte yaptim siz yapmayin diye soyluyom:))
Valla sadece emerek uyuyo daha onu halledemedim ben ya of uyku işi en büyük sorunum haklısın ya bi çözsem çok iyi olacak sonrası için
Oo maşallah sana

Nasıl yani şimdi emerek uyudu bırakcam yerine uyanamadan yine mi alıp emzireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…