Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım daha önce o sünen yoğurt var ya bahsetmiştim ondan yedi çok az bir şey olmamıştı. Dün activia verdim işte sonra kusmaya başladı dün 2 defa bugün sabah 1 defa kustu şu an iyi uyuyor mamasını içti ama mamayi da yavaş yavaş verdim. Kakasi da normalden biraz değişikti hafif grilik vardı takip edicem olmazsa doktora götürürüm

Bi duzene girselerdi
Sabaha 5 de kalkti gece zaten surekli meme SAAT BASI
5 den beri 1 saat uyduy tekrar deniyorum çok yorgunum
Kiz aşı oldu düzen bozuldu yaa
Senin hepten zor kuzum ya insaallahh 1 aya atlatırsın 4ayındada yaparmış bunu

Okuduğum yazıya göre almanyada yoğurt türevlerini en son veriyorlarmis.
Aynen çok da yemedi ama İngilizcede buna FPIES gıda proteinine bağlı enteropati sendromu deniliyormuş.
Demek ki yoğurt proteinini sindiremedi o yüzden kusuyor. Onun dışında zaten kaka da kan veya ateşi yok şükür..
Şu ana kadar denediklerimden sadece yoğurt böyle yaptı biraz ara veriyim dedim böyle olunca:/

Kizlar ya biz ishal olduk galiba azönce ilk kakasinı normal yapti ama 2. Sulu ve daha azdı 10 dk arayla yapti bekliyorum bidaha yapcakmi diye

Bende eşime dedim sleepye güvenemesek de molfix alalım o iyi bez ddm. Ama dinlemedi adam. Şimdi pişman

Her gıda için mi canım yoksa sadece yoğurt için mi
Bende yarım çay bardağını geçmemesi gerek diye biliyorum aldığı ek gıdanın. Kaç aya kadar öyleydi bilmiyorum

Yok canım yapmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…