Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla cok yorucu sürekli meme surekli uykuya direnme derin uyuyamama gece en azından arada 3 saat uyuyordu dinleniyodum simdi oda yok
Benimde oyle artik dayanamiyorum aydina gidicem pazartesi ailemin yanina yoksa uykusuzluk beni bitircek

Kizlar şu ek gıda olayi benim kafami allak bullak ediyor ya benle bir doguk yapan bicok arkadasim var bikac ay fark var arada kimse 3 gun kuralina uyumamis corba yogurt pure bulamac tarzi vermisler hep 5 aylik bebeye suzgec varya emilen onla seftali muz karpuz bile veren var ben 4.5 aylik olduk sadece su verdim onuda herzaman vermiyorum anne sutu ictigi icin hatami yapiyorum bilemedim annem ablam yengem kv hepsi yemeklerden tattir diyo yag var tuz var diyorum olsun biz 40lıyken verdik hep sen cok ustune dusuyorsun diyorlar napicagimi sasirdim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim

Canim onlar veriyor diye sen vermek zorunda değilsinkii herkes boyle kafayı karıştırıyoya ayar oluyorum sinirlerim hopluyo yani her bebek farklı bunlar bazı bebek sevmez mama ister bazı bebek vitamine bayılır içer her bebeğin gelişimi farklı

Evet kuzum benide sinir ediyorlar vicdan yapıyorum yok herseyi yemezmis cok zorlanirmisim vs amannn valla psklojim bozuk hepten bozuyorlar

Reactions: Jou
Evet kuzum benide sinir ediyorlar vicdan yapıyorum yok herseyi yemezmis cok zorlanirmisim vs amannn valla psklojim bozuk hepten bozuyorlar
Amann bırakkk yaa hava atıyolar bazen düşübmeden konusuyolar bsk banada konuşuyolar ama ben vermeyecem sutüm varsa 6aya kadar devam edicem ha baktım sütüm yok başlardım

Ben simdi evi gordukce sinir krizleri yasiyorum hergun supurge utu vileda ozaman duser bayilirim valla
Emeklerse daha hergün supürüp silecen diye eller yerde ya hep bise alır atar ağzına vallaha heryer saç doluyo benim en korktuğum şey

Son gittiğimizde kilosu boyu gelişimi iyi olan hiçbir bebeğe 6aydan önce önermiyorum dedi doktor canım. Ben de başlamak istiyodum ama doktor öyle deyince bekliyim dedim

Reactions: Jou
Amann bırakkk yaa hava atıyolar bazen düşübmeden konusuyolar bsk banada konuşuyolar ama ben vermeyecem sutüm varsa 6aya kadar devam edicem ha baktım sütüm yok başlardım
Yani cocuk doyuyor sonucta mama bile vermiyorum cok sukur ilk 6 ay sadece anne sütü diye heryerde bangir bangir doktorlar soyluyor yemesin sevdigi seyleri yesin napyim simdi bana ceker ben mesela sebzeyi sadece emzirirken tuketiyorum asla agzima surmem genelde salata bile yemem simdi cocuk icin zorlada olsa mecbur kalinca yedim oda zamani gelince yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…