Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Emeklerse daha hergün supürüp silecen diye eller yerde ya hep bise alır atar ağzına vallaha heryer saç doluyo benim en korktuğum şey
Kuzum ben onun önunu alamadim kendi sacima cozum buldum ama oglanin saci heryerde bide bu ara kakada hep sac var okadar dikkat ediyorum ellerini surekli yıkıyorum ama nafile. Ozaman yandik zaten toz tüy allah ne verdiyse süpürsende ayni oluyor hemen hele yazın

Yandık yanii benimde bikere çiktı bez içinde nasıl girdi şok oldum

Işte komsu al ev alma derler ya cok dogru
Benim komsularda bi ise yaramaz selam bile vermiyoruz birbirimze hele alt komsum var kadin beni sinir ediyor iki gune bir kargosu geliyo evde yok tabi bende kargocunun sesini duyuyorum 1. Kattayim diyo üst kata bas o evdedir acar salak evde bebek var biliyor uyuyormu diye dusunmek yok gram akli yok beni delirtiyor laf edicem sonra kavga cikcak esimde seslenme bosver diyo ama bigün patlicam ona

Yandık yanii benimde bikere çiktı bez içinde nasıl girdi şok oldum
Kiz benim hep var ama sordum kendi saci sorun olmaz cok sen kendi sacina dikkat et mide asidi eritmiyor dedi daha bu tospiklerinki tüy gibi ya zararli olmuyormus pek

Terbiyesizz ben rahat edemem yani öyle edemem bekle ozaman kargo geliyosa zukkum bundan sonra gelirse açma sende kimseye yaranılmıyo burda da oyle selam sabah yok ev sahipler grup kurmus kiracılar bi poh degil ya çünkü

Kiz benim hep var ama sordum kendi saci sorun olmaz cok sen kendi sacina dikkat et mide asidi eritmiyor dedi daha bu tospiklerinki tüy gibi ya zararli olmuyormus pek
Aaaabak bunu ilkkez duydum kendi saçıda hiç dökülmüyo

Terbiyesizz ben rahat edemem yani öyle edemem bekle ozaman kargi geliyosa zıkkım bundan sonra gelirse açma sende kimseye yaranılmıyo burda da oyle selam sabah yok ev sahipler grup kurmus kiracılar bi bok degil ya çünkü
Valla islerine gelince komsuluk akıllarina geliyor bi karsida nine var yaşlı ben oglan aglayinca gezmeye cikariyorum sokaga balkona aniii buna nazar degmis pek cikin agliyor diyo bende kahkaha atiyorum tatlı geliyor konusmasi iki cift laf yapiyoz sonra okuyo benim tospigimi okadar yani baska kimseyle konusmuyorum.. sanirim ogretmen alttaki oyle duymustum sabahtan aksama kadar yok ben gece 11 de kuryenin zilime bastigini biliyorum 40lıydım ozaman yemek siparis etmis ondada beni buldular kuryeyi azarladim cıkıp kapıya ozur bile dilemedi resmen adamlara benim zilimi calmalari icin tembihliyo bende kiraciyim kuzum valla ne bok yerlerse yesinler gruplarinda asil onlar insan degil benimkiler iyi simdilikte ayrimcilik yapan kimseyi sevmem ben

Bana da diyen çok da benim eşimin kardeşi alerjik ailede olduğu için tedbirli gitmem lazım. Öyle olmasa belki bende 3 gün değil her gün bişey tattırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…