Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
dans ederken kameralara yakalanmış

perşembe de ben gidiyorum bakalım inşallah hareketlerini yakalarım
İnşallah yaaa çok güzel bir duyguymuş hareketlerini izlemek
Maşallah canımm gözün aydın nasıl güzel gözüküyor demi kollar falan hareketlisonuna kadar güzelce gitsin inşallah
Ayy kollar bacaklar çok hareketli çokkk çığlık çığlığaydımm

Biz de geçtiğimiz cuma gördük 9+5di. Yaa çok garip bir şey 2.5 cm ama zıplıyor, sıçrıyor filan Ne büyük mucize..

Bi gün iyi bi gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz Sen nasılsın bebiş nasıl

Ben yaptırmayacağım dedim doktoruma tamam dedi ama mutlaka ayrıntılı ultrasona gir ense kalınlığına falan bakalım dedi
Çok şükür iyiyiz, hafiften bulantılarım azaldı gibi bazen oluyor Ailelere tamamen söyledik artık, sırada iş yerim var biraz daha bekleyeyim diyorum

Ben de 2 doktorla görüşüyorum biri istiyorsanız yaptırabilirsiniz dedi hatta o direk nipt testini önerdi ama o pahalı şuan için.. Bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek... Bir de 3lü test var, farkı ne acaba hangisini yaptırmak daha mantıklı soracağım hepsini.

Yok canım, ilk defa bu kadar kötü oldum.
Limon kokluyorum, arada yalıyorum.
Biraz rahatlatıyo sanki.
Cumartesi bende öyleydim feciydi. Geri başladım hapa ben
İnstagramda takip ettiğim bi doktor var 3 lü tarama gereksiz diyor hiç bi anlamı yok diyor bilmiyorum tabi ayrıntılı. Bende hapa devam ediyorum geçti diye 2 gün içmedim 2.gün berbattım

Kızlar çatlak için kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürün var mı malum indirimler varken şimdiden alayım diyorum ama karar veremedim

Kızlar çatlak için kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürün var mı malum indirimler varken şimdiden alayım diyorum ama karar veremedim
Ben de henüz erken olmasına rağmen araştırma içindeydim. Organik içeriği ve memnuniyeti için Mustela yağ ile başlayayım dedim. Bir de Badger var, biraz pahalı ama ileriki aylarda ona geçerim belki daha yoğun olduğundan dolayı

Bende mustela yada lierac düşünüyorum ama karar veremedim inşallah çok fazla çatlamayız ya biraz genetikmiş ama sanıım çatlama olayı

valla canım ben Trendyol dan iki tane aldım yorumlar çok iyi linki de buraya bırakıyorum. umarım ovfukleri kadar iyidir https://ty.gl/nxgvx6ukeh
Bu markayı çok duydum arkadaşlarımdan, mustela da hep internette gördüm çok iyi diyolar bende bunlardan birini alacağım sanırım. Fiyatlar uçuyor inşallah değer

benim bildiğim kadarıyla da iki taramada sıkıntı olmayınca üçüncüye gerek duyulmuyor sanırım. ama yanlış da biliyor olabilir. Umarım stressiz bir gebelik geçiririz hepimiz

Bu markayı çok duydum arkadaşlarımdan, mustela da hep internette gördüm çok iyi diyolar bende bunlardan birini alacağım sanırım. Fiyatlar uçuyor inşallah değer
bana da ablam önerdi. eczanede ki fiyatı 2 3 kat daha fazlaymış. valla hazır indirim varken aldım bende umarım değer gerçekten. benim ergenlikten zaten göğüslerim hep çatlak dolu. bir de gobusum çatlarsa harita gibi gezerim artık. göğüslerim den dolayı alışkınım ama yine de almak istedim.

Benimde göğüslerim bacaklarım sırtım zaten yeteri kadar oluşmuş çatlağım var sık kilo alıp vermekten yenileri gelmese daha iyi olacak

Çok güzel bi duygu dimii ben de hareketlerini izlerken inanamadım doktor çok hareketli maşallah dedi ben koptum o an ağzım açık salak salak güldüm afedersin hala inanamıyorum bazen size de oluyomu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…