Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok güzel bi duygu dimii ben de hareketlerini izlerken inanamadım doktor çok hareketli maşallah dedi ben koptum o an ağzım açık salak salak güldüm afedersin hala inanamıyorum bazen size de oluyomu bu
Ben çığlık attım hareket ediyoo diye doktor ve eşim de baba gülüyordu video çekmiş eşim sonra izleyince bende güldüm kendime inanamıyorum hareket ediyo diye bağırıyorum

Ben çığlık attım hareket ediyoo diye doktor ve eşim de baba gülüyordu video çekmiş eşim sonra izleyince bende güldüm kendime inanamıyorum hareket ediyo diye bağırıyorum
yaaaa allahım ne güzel bir duygudurrrrrr. ben de artık çocuğumu görmek istiyorum ya offf. 1 ay sonra kontrol ne demeeeekkkkkkkk

Günaydın kızlar
Bende çatlak kremi alsam mı diyorum çok kilolu değilim bacak iclerimde hafif çatlaklar var ama annem çok çatlamış hamileyken ee genetik diyorlar.
Ne zaman kullanmaya başlayacaksınız lierac alacağım bende şimdi indirimden almasam sonra pisman olur muyum acaba

kuzu ben dün o kadar araştırdım ki başım çatladı sonunda :) daha önce hamilelik geçirip kullananlarada sordum. hepsinden aynı cevabı aldım. önemli olan nemli tutmak. genelde çoğu hem daha uygun hem de amaç nemlendirmek diye bebek yağı almış. ben de aldım şimdi trendyol indiriminden farmaucuz satıcısından Johnson's Baby aldım 500 ml 26,50 tlydi. 2 adet alınca hem kargo bedava oldu hem de 2. üründe %10 indirim geldi. toplam da 50,35 tl ödedim.
onun yanında içim rahat etsin diye de Mustelanın çatlak öncesi bakım yağını aldım. Kremini almayı tercih etmedim çünkü yorumlara baktığım da kremi sivilcelenme yapmış birçok kişide. Mustelanın yağını trendyolda en uygun KOZMET satıcısından buldum 130,90 TLye aldım.
şimdilik bunları kullanacağım. Belki sonrasında Hindistan Cevizi Yağı Soğuk Sıkım denerim

ben bir de kesin çatlıcam onu biliyorum. benim amacım çatlamayı biraz da olsun azaltmak

yaaaa allahım ne güzel bir duygudurrrrrr. ben de artık çocuğumu görmek istiyorum ya offf. 1 ay sonra kontrol ne demeeeekkkkkkkk
Çok güzel bir duyguymuşş.Ama arada kaçamak yapabilirsin bence 2. Haftada başka bir doktora git ben olsam öyle yapardım eğer özel doktora gidiyorsun 2. Haftasında devlet hstanesinde gidebilirsin bence

Çok güzel bir duyguymuşş.Ama arada kaçamak yapabilirsin bence 2. Haftada başka bir doktora git ben olsam öyle yapardım eğer özel doktora gidiyorsun 2. Haftasında devlet hstanesinde gidebilirsin bence
özel hastaneye gidiyorum onda da cumartesi günü gidiyorum. iş yerim daha bilmiyor benim hamile olduğumu. devlet hastanesine gidebilmem için haftaiçi izin almam lazım. o da biraz göze batar belli bir yerden sonra :) aslında iş yerine söyledikten sonra rahat hareket ederim ama şöyle bi 12. hafta geçsin sonrasında söylemeyi planlıyorum.

Aa çalışırken çok zor haklısın.Bende geçen sene çalışırken bi hamilelik yaşamıştım onda bile randevuda nasıl izin alıcam diye düşünüyordum maalesef

Ay sonunda da yine indirim olacak diye biliyorum ben

Aa çalışırken çok zor haklısın.Bende geçen sene çalışırken bi hamilelik yaşamıştım onda bile randevuda nasıl izin alıcam diye düşünüyordum maalesef
evet. bir de çıkartılar korkusu var açıkçası. gerçi çıkartsalar bile şikayet edip geri kendimi işe aldırabilirim de. o da ne kadar sağlıklı olur yüz göz olduktan sonra çalışabilir miyim huzurlu bilmiyorum.

Özel sektörde çalışmak çok zor çok yıpratıcı oluyor gerçekten sırf onun için ben bu sene çalışmayıp kpss çalışıyorum eğer olmassa tekrar özele döneceğim çünkü

Özel sektörde çalışmak çok zor çok yıpratıcı oluyor gerçekten sırf onun için ben bu sene çalışmayıp kpss çalışıyorum eğer olmassa tekrar özele döneceğim çünkü
ben de aslında mali müşavirlik sınavlarını deneyeceğim. evde çocuğu büyütürken belki ders çalışmaya vakit kalır. diğer türlü hep başkalarının altında çalışmak zorundayım mecburen

Ayy kuzum ne güzel aciklamissin Bunlara bakayım bende
ben bir de kesin çatlıcam onu biliyorum. benim amacım çatlamayı biraz da olsun azaltmak
Bende catlayacagim biliyorum ama en az hasarla atlatirsak daha iyi olur
Ay sonunda da yine indirim olacak diye biliyorum ben
Yaa öyle mi bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim hem o zamana kadar biraz daha büyürler başka eşyalar da alabiliriz

Kızlar memur olan var mı aranızda şu pandemi dolayısıyla erken izne ayrılma şansını kaçırırız diye çok korkuyorum kaldıracaklar gibi geliyor. Tabii korona keşke bitse de hem risk devam edip hem de izinden olursak üzer

İnşallah güzel şartlarda çalışabiliceğimiz bir ortamda oluruz ilerde

Reactions: kdv
Ben de bu konuyu çok merak ediyorum. Uzayıp uzamayacağı yıl sonunda belli olur diyorlar. Aşımın üzerinden de ocakta 6 ay geçmiş olacak, inşallah uzatılır

Ben de bu konuyu çok merak ediyorum. Uzayıp uzamayacağı yıl sonunda belli olur diyorlar. Aşımın üzerinden de ocakta 6 ay geçmiş olacak, inşallah uzatılır
İnşallah ben bir de denetim elemanıyım dışardayız sürekli insanlarla yüzyüze bazen sosyal mesafe bile koruyamıyoruz şu an çok tedirgin oluyorum. O aylara gelince denetime çıkmamayı dairede kalmayı teklif ederim amirime ama kurumdayken de yine sürekli insan sirkülasyonu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…