Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar dün 4 ay aşımızı olduk sağlık ocağı kan ilacı verdi 4 aydan itibaren kullanmamız gerekiyomuş sizler kullanıyomusunuz özellikle sağlık ocağınınkini yada farklı bi kan ilacımı almalıyım bilemedim

Sağlık ocağının verdiği noo paraben var. Ben içeriklerine bakıp doktoruma sordum. Newvit kullanıyoruz. Kızlardan ocean kullanan var ama şeker varmış onun içeriğine. Bestiron kullanan da var onun da içeriği temiz

Banada vigeforenmi ne veriyodu ben dedim ocean microfer veriyorum canım drum verdi yan etki yapsrsa alırsın bunu demişti ama ben de drun verdigini almayı tercih ettim paraben varmış ocaktaki

Kızlar bide prima kullanıyorum cildi çok hassas die, malum çok pahalı bez mama baya sarsıyo bizi trendyoldan alıyorum takip edip,kullanan varsa daha uygun aldığınız yer varmı?

Demir ilacını paraben var die kullanmadım farklı bi damla aldım. Bunun içeriğine bakmamıştım henüz düzgün bisey verseler şaşarım zaten hep dandiko

Banada vigeforenmi ne veriyodu ben dedim ocean microfer veriyorum canım drum verdi yan etki yapsrsa alırsın bunu demişti ama ben de drun verdigini almayı tercih ettim paraben varmış ocaktaki
Dr kontrolune daha götürmedim ne önericek bakim ona göre alayım bari

Reactions: Jou
Kizlar icerigi temiz d vitamini önerirmisiniz bana ocean dışında

Aynen oyle..mesela bikac kez gunduz uykularini takip et,tam kipirdanmaya başladigi bir zaman oluyo,o zaman gelmeden ya da tam o anda al emzir tekrar uyusun.
Boyle yaparak 1-2 aya alisir kendisi uzun uyumaya başlar
Aa tamam canım bunu deneyim ben çok teşekkürler
Kizlar ya biz ishal olduk galiba azönce ilk kakasinı normal yapti ama 2. Sulu ve daha azdı 10 dk arayla yapti bekliyorum bidaha yapcakmi diye
Canım bizde ishal olunca ben patates haşlaması falan yiyorum kahve içiyorum bide bol su içiyorum. Oğlana da verdim azcık ama bizim bir saat içinde üç kez yaptı komple üst baş değiştirdim. Susuz kalmasın sen bol su iç
Bende yarım çay bardağını geçmemesi gerek diye biliyorum aldığı ek gıdanın. Kaç aya kadar öyleydi bilmiyorum
Bakalım bu gidişte ne diyecek Dr. Kız o zaman attığımız kabaklar şeftaliler bi sene gider
Catlak-kurabiye benimki gece akşam iyi içti şimdi 11 de verdim içmedi atak zahar gündüzleri var
Hahah maşallah diyim bugün iyiyiz bizatarlj giderli hanımsu beysu
Her gıda için kuzum
Tamam canım çok sağol

Bidaha yapmadi sukur canim ama yinede kahve icip su tuketiyorum patateside deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…