Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahahah valla ya ben tadımlar bitsin verecem ya yiyebildiği kadar yesin

Maşallah maşallah kız 6 saatte bir versem akşama kadar bişey olmaz demi mamayı. Çünkü sabah 7 de içti 11 de içmedi 13.30 da içti hepsini. Aşağı yukarı 5-6 saatte içiyor gündüz. Şimdi 4.30 da içmesi lazım vermeyim 7 de veriyim diyorum. Zaten versem de içmiyor da mama boşa gitmemiş olur

Bilemedim ki cano geçen Google amcaya sordum 5 saatte bir beslenmeli diyo. Sen 30 cc yap fazla yapma en azından içtiği kadar bide doktora dersin
Aha maşallah dedik yine başladı az biraz emdi uyudu şimdi yine az biraz emdi oynuyor ama acıkınca istiyor benimki

Almayınca hiç almıyor ki sıpa valla bende seviniyorum içiyor diye sonra geri bırakıyor acıkıyor ağlıyor anlıyorum ama veriyorum yok şimdi bide tükürmeyi öğrendi ağzında mama birikiyor biberonda ağızda prrrr yaptırıyor

Benimkide emiyor uyutuyorum gözler kapalı ağlıyor memeye alıyorum biraz emip tekrar uyuyor karnını tam doyurmuyorlar herhalde bilemedim sık sık az az emiyor bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…