Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya malum oglan uyumuyor yemek yapmak ev isi yapmak cok zor bende gunde 15 dk kadar cizgi film izletiyorum o aralarda hızlica isimi hallediyorum sizce yanlismi yapiyorum cok uzuluyorum bazen mecbur kalmasam asla izletmem

Bizim evlerde iç içe karşı apartman full muhabbet her katta
Yan apartmanda arkadas var onunda bebesi ağustos bebesi onunla muhabbet ediyoruz balkondan balkona bugun aramış geçen balkonda yoktun diyor dedim artik havalar soğudu bacım

Kizlar ya malum oglan uyumuyor yemek yapmak ev isi yapmak cok zor bende gunde 15 dk kadar cizgi film izletiyorum o aralarda hızlica isimi hallediyorum sizce yanlismi yapiyorum cok uzuluyorum bazen mecbur kalmasam asla izletmem
Hergün izletmede cano göze iyi değil istersen kanguru all işine yarar ben gitmişim 6aydan sonrası için almışım farketmeden kullanamadımda iki dk arabasına koyuyorum müzik açıyorum biraz rahatt bırakıyo o dışında kucağımdayken yapıyorum soğan kesiceksem iki dk arabaya koyuyorum kesiyorum bitiyo ağlıyo alıyorum böyle böyle bitcek

Evet yanlız kalmak cok zor cocukta durmuyor artik surekli gezmek istiyor en azindan orda yorulur kucaktan kucaga

Aynen iki değişik surat görse mutlu oluyor dun aksam mizmizdj.abisi babasi geldi çığlıklar havada
Sıkılıyor bebelerde banada iyi geliyor anacım bakıyor

Evet yanlız kalmak cok zor cocukta durmuyor artik surekli gezmek istiyor en azindan orda yorulur kucaktan kucaga
Aynen kuzum ben de bugün hemen anneme geldim hemen akşam oldu burda. 1 saat verip uzanıyorum. Ya da sıcak bi çay kahve geliyor önüme. İnsan deşarj oluyor. Yoksa her gün evde yalnız yalnız bir süre sonra bebekle konuşurken bile zorlanmaya başlıyorum

Onu bende hissediyorum o sıkıntıyı enerjiyi alıyorlar galiba

Benimkide emiyor uyutuyorum gözler kapalı ağlıyor memeye alıyorum biraz emip tekrar uyuyor karnını tam doyurmuyorlar herhalde bilemedim sık sık az az emiyor bu aralar
Bugün annemdeyim oğlan cuk cuk 2 çekiyor bırakıyor. Annem diyor olmaz oğlum böyle güzelce karnını doyur diyip memeye doğru bastırıyor benimki dönüp dönüp kim ittiriyor diye ters ters bakıyor. Asla da almıyor sonra 30dk sonra hadiiii bi daha memeye. Annem biraz uğraştı uğraştı aman aman bi bildiği var bunun diyor pes etti

Burda sagolsun yardim etmeye geliyolar, ben gerek yok demesem hep gelirler
Happy nin komsulari da kahve yapmazsa gelmiyolarmiş
Bugün 1 tanesi geldi canm bizim sıpanında keyiflenesi geldi uyuyor 45 dk uyuyan bebe 2 saati buldurdu ortalık koptu sesten banamısın demiyor insan istiyormuş anası gibi haftasonu köye kaçıcam büyük oğlan bu akiamdan terk ediyor evi

Tam doyursalar karınlarını bizde rahat edeceğiz
Onlarla uğraşılir mi
Gecen arkadaşş diyor ki ayakta sallamasaniz besjkte uyusa
Ayağa nasıl alistirdik senin haberin yok tabi dedim benim kız teması seviyor dedim

Ben şimdiye kadar saç baş girmiştim iyi tutuyorsun kendini bebemin uykusundan değerli hiç bişey yok şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…