Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Deniyim kuzum insallah durur

Reactions: Jou
Ewt bazen yalniz kaldikca hem biz bunaliyoruz hem bebekler,insan gordukçe mutlu oluyo onlar:))

Haklılar vallahi kuzum bisi diyimmi benimde ruhum daralıyor evde müzik açıyorum mutfakta Abidik gubudik hareketlerle dans ediyorum güneşi eglendireyim diye napiyo bu manyak diyordur herhalde gülüyor
Ahahahah ahanda benim kızımm bu anamm neydiiyy manyak karı diyodurr

Ben şimdiye kadar saç baş girmiştim iyi tutuyorsun kendini bebemin uykusundan değerli hiç bişey yok şuanda
Mecbur canim napyim
Ne guzel ya insan iki cift laf edicek birini istiyor yakininda ben yapayanlizim simdiki aklim olsa asla baska sehire gelin gelmezdim

Evet artırıyorr ben farkediyorum kuzu yoksa nerden olcak süt dereotu hep yiyorum salata kıvırcık
Yanii afiyet olsun bol bol süt olsun
Kizlar ya malum oglan uyumuyor yemek yapmak ev isi yapmak cok zor bende gunde 15 dk kadar cizgi film izletiyorum o aralarda hızlica isimi hallediyorum sizce yanlismi yapiyorum cok uzuluyorum bazen mecbur kalmasam asla izletmem
İzletme bence müzik aç sesini duysun falan ama ekrana maruz kalmasın benim şahsi fikrim.
Sizinde analariniz evde bebek yokmuş gibi hunharca mutfakta iş yapiyor mu
Bide yüksek sesle.konusma olayı var oralara girmek bile istemiyorum
Yok benim ki çok sessiz

Kizlar ya malum oglan uyumuyor yemek yapmak ev isi yapmak cok zor bende gunde 15 dk kadar cizgi film izletiyorum o aralarda hızlica isimi hallediyorum sizce yanlismi yapiyorum cok uzuluyorum bazen mecbur kalmasam asla izletmem
tv çok zararlı canım otizmi tetikliyormuş. uyaran fazlalığı dolayısıyla geç konuşuyormuş bebekler. bi sürü zararı var. şimdi 15 dk dersin 6 aylık olunca tv kapanınca ağlar. hiç alıştırma bence.
yakında uykuları düzene girer az daha dayan

Vahap yolları düzeltsin benim bebede arabada sakin kalsın gelcem hangi mahalle desin
Ooo vahapp adamdır yavvv buralarıda guzel etti adam tepedeyim ben tepeye giderken açik adres oldu epeyy duyan gelecek bana ayy araban mı varr senmi sürüyosun bayılırım gel cano

Ooo vahapp adamdır yavvv buralarıda guzel etti adam tepedeyim ben tepeye giderken açik adres oldu epeyy duyan gelecek bana ayy araban mı varr senmi sürüyosun bayılırım gel cano
Var kuzum evet kullanıyorum ama bebeyle hiç kullanmadım cesarette edemiyorum ağlar diye YunSev de katılır çorludan bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…