Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay denim kuzum sağol yarın ilk iş aktara
Al al kuzum inşallah etki eder. İki gündür uyuyı 5 dk içinde uyanıyordu bugün maşallah maşallah dedirtti çok şükür kendi de bi enerji doldu çocuk uykusunu alınca
Bende de çay pek etkilemiyo,en azindan bizde bi etkisi yok.ben cok severim siyah cay bide kaçak çau katarim:))zift gibi de içerim ,bizim tospiğin uykulari da iyi denilebilecek düzeyde.
Maşallah maşallah ay bence de yani etkisi yok çayla kahve ile. Bana da etki etmezdi kahve. Öğrenci iken herkes ders çalışmak için içer ders çalışırdı. Bende içerdim kitabın üzerinde uyuyakalırdım,
Ay evet canım bende okudum onu ama temizlemedikçe de çok kir birikiyor. Bu defa daha sıkıntı. İleri ittirmeden almaya çalışıyorum. Şöyle tencere dibi sıyırır gibi

Canim Bize kulak çubuğu kullanmayın banyodan sonra havlu ile ovusturun dedi doktor ama ole de temiz olmuyor ki Catlak-kurabiye
He ya onu da yapıyorum banyoda kulaklarını yıkayıp sonra havlu ile ovuşturuyorm ama yok çubuk gibi temizlemiyo gidince bende sorsam mı acaba doktora. Bu hafta gitcem

Bazı bebelere etkiler ya kuzu her bebekte farklı dır derler ondan

Teşekkür ederim

Canim Bize kulak çubuğu kullanmayın banyodan sonra havlu ile ovusturun dedi doktor ama ole de temiz olmuyor ki Catlak-kurabiye

Google yazınca tam da istedigim yönde bi aparat buldum kızlar. Sırf bebek için olan şeyler de var ama fiyat olarak pahalı biraz. Bakalım bundan siparis vericem iş görürse bunlarla yaparım. Memnun kalırsam yazarım size de isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20221023-221805_Trendyol.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20221023-221728_Trendyol.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Normal olmasina cok sevindim benim önlüklerde öyle battaniye oyuncak hepsi ıslak

Anam benimki alt acma bezini ağzına götürecek
Eline ne versem diğer ağzına alıyor
Altını değiştirirken çıkardığım pijamayı almış ağzına hangi ara aldın
Bu aralar eller çok hareketlendi sabah çay içerken kucağımdaydi cay soğuktu diye çok takılmadım bir yapıştırdı çay üstümde çok dikkat etmek gerekiyor

Kucağımdayken sürekli eğilip tutmaya çalışıyor bisileri

He ya onu da yapıyorum banyoda kulaklarını yıkayıp sonra havlu ile ovuşturuyorm ama yok çubuk gibi temizlemiyo gidince bende sorsam mı acaba doktora. Bu hafta gitcem

Sor bakalım canim benimki dedi kulak çubuğu kullanmayın diye kocada başımın etini yiyordu ben kullanıyordum içime şüphe düştü sordum kocada haklı çıktı

Canim sen cokyasa tencere dibi sıyırıp gibi

Ay alcam insallah
Bu arada bende etkilemez çok cay içtim uyuyamam derler ben oturur 1 demlik çay içerim banamisin demez

Benimkide sokuyo iyice sonra kusma geliyo ona hernekadar çıkartsamda ağzından olmuyo birşekilde sokuyo
Aynen +1 biz de öyleyiz. Kendini öğürtüyor resmen . Elini çekiyorum yine sokuyor. Elinden vazgecirsem üstündeki kıyafet ya da battaniyeyi tutup onu cokcokluyor
Denedim azonce almadi
Seninkide mi almıyor emzik? Ne çok özeniyorum emzik alan cocuklara hadi onu da geçtim bari biberon alsa da günde 1 kere olsun razıyım ama hiç oralı değil essek sıpası

Hahaha battaniyeyide yapıyo ayy allahum pohluu yavv

Sabah bir taneden bisi olmaz bence çünkü ben 6 7 bardak günde iciyorum
Maşaallahh ben alıştım ya neden se hamileykende hiç içmedim hep süt içtim hep saglıklı beslendim kahvaltiya şimdi ya rezene cayı ya meyvesuyu içiyorum

Ay bende tuttu diyenler oldu diye heveslendim uykusunda emdi bitmek üzereyken aynı pozisyonda emzigi verdim çekti çekti sonra tükürdü ağzından kocada gülüyor bu cok fena diye Jou
Kız lar çok cadı olcak benimki fena şimdi uzanip emmek istiyo buara canı nasıl istiyosa habire degişik pozisyonlarda benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…