Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Peki kasılmayı nasil ayırt edicek canim beninki bazen geriniyor kasılır gibi mesela

Hep bebekte hasar birakacak fikri var bizlerde ama yanlişmis. Bide buz gibi suya sokulmamali bebekler atesliyken cok tehlikeli.

Bizim kız bu aralar baya bi uykuya düştü. Bgn K.pederim sevmek için geldi uyandıramadık resmen hala da uyuyor kendimi boşlukta hissediyorum resmen, uyandırsam mı acaba

Aa bakın bgn kızımın tokaları geldi yaşasınn sonbahar ruhu

Eklentiler

• 20221025_162317.webp
    114,7 KB · Görüntüleme: 49
Üşütmüş olma dikkat et benimde öyle oldu geçen her yerim sızladı

Üşüttüm galiba bide sanci çektikçe gerginliğim artıyor kiz uyudu uyandı neyse anne kaçkac yapalım dedi oynadık döndük fln derken basim döndü oturdum oğlum kötü oldum dedim daha saniye geçmeden anne hadi gel sNa bisi göstercem dedi bende patladım çocumda üzüldü aşırı yorgunum güçsüzüm neyse ikiside daldı galiba
Dengeleri kurmaya çalışıyorum kendimce güneşe cinara dokunduğunda kızım.abinin canını yakarsın tırnağın uzun fln diyorum çünkü hep abiyi uyarıyoruz oğlum zıplama oğlum kardeşin orada üstüne düşersin diye ama bazen işte büyük olduğu için laf söyleyebiliyoruz

Ay cok güzellerr yaa benimki istemiyo takmıyo almayada korkuyorum bunları acaba takarmı diyorum okadar bandanalar var takmıyo
Ama gene 1 tane alcam denicem

Uyusun bebe kızz yorgundurr benimkide gece uyuyunca öyle oluyorum resmen

Doğrudurrr otursa kendi zaten belli eder benimki düşüyo hala haftaya tam 5aylık olcak

Aynen benimki de düşüyor ama ona rağmen oturmak istiyor bıdıklar. Yaw hele masada kucağımda oturuyor. Eğilip masayla oynuyor, tutmaya çalışır gibi hareketler yapıyor o elleri yememek için zor tutuyorum kendimi tam çıldırmalık jouu yaw bunlar büyüdükçe bal kaymak oldular iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…