Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sorma yav evett aynı aynı benim kızdaa bide bi bakıyo bi izliyo bizi ne içiyosam kaldırıyo kafasını bana bakıyo allahımmm

Sorma yav evett aynı aynı benim kızdaa bide bi bakıyo bi izliyo bizi ne içiyosam kaldırıyo kafasını bana bakıyo allahımmm
Of evet başını kaldırıp kaldırıp bakıyor cidden yemek yerken öyle bi bakıyor ki sanki aç bırakmışsın da karşısında yiyormuşsun gibi vicdan yaptırıyor :)

Of evet başını kaldırıp kaldırıp bakıyor cidden yemek yerken öyle bi bakıyor ki sanki aç bırakmışsın da karşısında yiyormuşsun gibi vicdan yaptırıyor :)
Evett yaaa illa masad aoturacak bizlen hiç uyumaz yemek bitti gözünü kaşıyo hadi uykuya sonra hahaha

İç iç bacım süt yapsın

Reactions: Jou
Yorgunum yorgunnn jouu minik uyumuyor sürekli oturmak istiyor yada kucakta dolaşmak. Uyutuyorum salona geliyorum totom yer görmeden bi bakıyorum uyanmış hiç bişeye fırsatım olmuyor. Sen napan senin minnok nası

Aynı bizim kiz 8 i geçerken yatti 9 u geçerken kalktı 10 buçukta tekrar yatırdım şu 1 saatte 3 kere kalktı şimdi memede hanım bi uyuyo 2 çekiyor sırayla gündüz neysedegece yapma be cocum

Pijamamdaki deseni tutmak için eğiliyor eller bomboş dönüyor
O eller her yerde ana kucağında eline bisi veriyorum oynasın diye bizim kızın O heyecani O dudak buzmesi cok komik

Ay cok güzellerr yaa benimki istemiyo takmıyo almayada korkuyorum bunları acaba takarmı diyorum okadar bandanalar var takmıyo
Ama gene 1 tane alcam denicem

Uyusun bebe kızz yorgundurr benimkide gece uyuyunca öyle oluyorum resmen
Anaa özgür ruhlu kız olacak bak seninki benim yeğenim de öyleydi, hiç bi şey taktırmazdı, büyüyünce asla bizim seçtiklerimizi giymez kendisi gider seçer abuk subuk giyinirdi saçını asla taratmaz, eteğini de asla belinde tutmaz aşağı doğru indirip düşük bel takılırdı. Bi yere gidecegimiz zaman özenip giydirmeye calisirdik ama yok annem de milletten için kendilerini hazırlanmışlar kızı da çıngene gibi giydirmişler diyecekler diye kahırlanırdı kadın

Yaa uyandıramıyorum zaten hiç kıyamıyorum Emzirmek için zorda kalırsam uyandırıyorum mecburiyetten. O süt sağma olayına hiç sıcak bakamıyorum. Çoook vakit alıyor, üşeniyorum

Abooo kiz benimkidemi böyle olcak acaba
Yaa uyandıramıyorum zaten hiç kıyamıyorum Emzirmek için zorda kalırsam uyandırıyorum mecburiyetten. O süt sağma olayına hiç sıcak bakamıyorum. Çoook vakit alıyor, üşeniyorum
Evett süt sağma işi bende pek istemem

Pijamamdaki deseni tutmak için eğiliyor eller bomboş dönüyor
O eller her yerde ana kucağında eline bisi veriyorum oynasın diye bizim kızın O heyecani O dudak buzmesi cok komik
Hahahaha evett yaaçicek bise görsün esofmanda dokunuyo ama bişe alamıyo başlıyo çildırmaya hahaha

Bende geçirmişim 2 kez annem çıplak ayakla hastanelere gittim diyordu o zaman dinler geçerdim suan annemi o kadar iyi anlıyorum ki anne olunca hersey daha hissiyatli

Normaldir cano o yaa neolcak bebe benimkide oyuncakla öyle savaşıyorr sinirleniyo aglıyor alıyorum sakinleşiyor bana bi gülme geliyo o haliyle haha
Benimki sakinleşmiyor elinden alınca daha da ağlıyor alsam bi dert almasam bir dert. Eşim de yazık oyuncak almış getirdi hevesle verdi bin pişman oldu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…