Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahaha bide büyüyünce iyice kırip atar öteye biyere oyuncaklarda az ucuz degil
Dolap tan bakıyorum ben canım bazı takip ettigim profiller var bebege dair ek gidaya geçiş mama tabağı oioi urunleri vs oyuncaklar philips emzik piyasa dan çokçok uyguna aldım ben sıfır paketli esyalar ihraç fazlasi oluyor sanırım

Reactions: Jou
Anladım canımm iyi ettin

Catlak-kurabiye kontrole hangi gün gidiyorsun
Ya cumartesi ya pazartesi canım rotanjn ikinci dozu da var. Bakalım sen ne zaman gideceksin
Kızlar bebişlerle hangi aktiviteleri yapıyorsunuz masal okuyun falan diyorlar ama oğlumun uzun süre dinlemeye tahammülü yok gibi
Belki bir aylıkken falan başladım galiba ben okumaya. Şimdi keyfi yerinde ise çok seviyor. Beraber uzanıyoruz o resimlerine bakıyor bende okuyorum.
Yine zeka kartları varya onlara da çok erken başladım sırasıyla gösteriyorum ilgisini çekiyor baya

Oioi set 1000 tl insan aklini kaybedicek artik nasil bukadar abartiyorlar ya

Perşembe gitcez bizde bakalım. Bexsero nun ilk dozunu yaptırcam planı oluşturdum kafamda. Bexsero 5-7-13, nimenrix 7-13 şeklinde. Rotayı da evde vercem ben bakalım

Günaydın kızlar deneyimli anneler ve cok araştırmış yeni anneler şimdi ek gıda icin neler almak gerekiyor ? Mesela mama kaşığı nasıl olmalı? Hangi tabak veya kap en kullanışlı? Mama önlüğü silikon mu almalı yoksa başka mi? Ve daha neler neler ?

Ben pamuklu ağız mendillerinden ayırdım bunun için, banyo sonrası hafif küçük bir uç yapıp onunla kuruluyorum sadece kulak deliğinin dış kısımlarını. Sarı akıntı varsa o temizliyor zaten
Bende banyodan sonra kulak çöpüyle kepçesini temizliyorum çıkardığım zıbınıyla da içine doğru yapmaya çalışıyorum

Kızlar bebişlerle hangi aktiviteleri yapıyorsunuz masal okuyun falan diyorlar ama oğlumun uzun süre dinlemeye tahammülü yok gibi
Bize doktoru geçen bir şey önerdi; bebegi yüz üstü yatırın bir eli altında kalsın sonra o elini kendisi çıkarmayı ögrensin dedi. Elinize sesli bi oyuncak alip göz hizasindan baslayip yukariya dogru oyuncagi kaldirirak oyuncagi takip etmesini saglayin dedi. Eline cingirak tarzi oyuncaklari verip uzun sure tutmasini saglayin dedi bir de. Hışırtılı kitap dikkatini cekiyor bnm kızımın kitapta hayvan varsa mesale o an o hayvani gosterirken antiyorum bu bir fildir, filin burnu uzundur rengi gridir, kuyrugu kisadir, ona dokunmak ister misin? diyip dokundutturuyorum. Bu sekilde dokundurarak oyunlar oynatmak onların duyusal zekaları acisindan onemliymis. Simdiden kulak aşinalığı olsun diye turkce anlattigim seyleri bir turda ingilizce anlatiyorum ilk yüz kelimem diye oyun kartlari almistim bi de ordan basit hayvanları secip ali babanin ciftligini soyleyip o hayvanin cikardigi sesleri taklit ediyorum. Bi de oyun halisini cok seviyor şu an onla oynuyor mesela

Ben püre kaşığı, silikon mama kaşığı aldım bir de uzun saplı pp kaşık aldım. Tabak da ucuzundan bir şey aldım vakumlu falan değil bence mama önlüğü slikon veya silinebilir naylon gibiler var ya öyle olmalı. 3 gündür evdeki havlu gibi olanı kullanıyorum da dökülüyor atıyorum yıkamaya diğeri olsa daha rahat olur. Dün aldım bende

Silikon veya tahta kaşık öneriliyor genellikle. Mama önlüğü de silikon daha iyi olur bence, pislendikçe çeşmenin altında yıka kurut kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…