Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett yaaa illa masad aoturacak bizlen hiç uyumaz yemek bitti gözünü kaşıyo hadi uykuya sonra hahaha

Ahahah kendi yemiş kadar oluyor demekki ağırlık çöküyor minnoka
Aynı bizim kiz 8 i geçerken yatti 9 u geçerken kalktı 10 buçukta tekrar yatırdım şu 1 saatte 3 kere kalktı şimdi memede hanım bi uyuyo 2 çekiyor sırayla gündüz neysedegece yapma be cocum

Allah kolaylık versin canım senin yanında valla şikayet etmemem lazım senin işin daha zor

Kizlar aşci anne diye bi site var simdi ordan alisveris yapiyorum ev yapimi tarhanalar pekmezler bebe bisk. Var süt alerjik urunleri aliyorum havuclu pancarli tarhana falan sepette %20 indirim var bi bakin isterseniz bana biri onermisti cok guzelmis urunleri ben pekmez un salca vs alicam bide malum bizimkilerin icinde hep tuz var

Ben de bayadır takipteyim o sayfayı, ben de alıcam canım ama ne zaman alsam kestiremiyorum. Gerçi evde de durur ama galiba mental olarak kendimi ek gıdaya hazır hissetmiyorum

Ben de bayadır takipteyim o sayfayı, ben de alıcam canım ama ne zaman alsam kestiremiyorum. Gerçi evde de durur ama galiba mental olarak kendimi ek gıdaya hazır hissetmiyorum
Valla canim ayni durumdayiz benim resmen korkulu ruyam oldu bide alerjik olunca insan daha tedirgin oluyor ne yedircem diye dusunuyorum kendime notlar aliyorum 2 arkadasim var onlarinda coklu besin alerjisi vardi onlardan tarif aldim bi ton ama bunu cok arastirdim en azindan tarhana ve bebe bisk benim isime cok yariycak cunku icinde sut urunu asla yok peynir alti suyuda yok
Salcalarida annemler yapti ama tuz koymuslar 6 aylikken onu kullanamam dursun mutfak dolabinda gunes gormeyen yerde bisey olmaz dediler alicam artik zaten 2 aya fiyatlar yukselir

Salça ne salçası aldın?

Ben de alayım bari tarhanayla kapya salçası. Annem kapyadan püre yaptı buzluğa attık ama bi de salçamız olsun. Bizimkiler de hep tuzlu 1 yaşa anca veririm annemlerin yaptıklarından. Kargo ücreti var en sevmediğim

Benim eşim 2kez geçirmiş çocukken ya o yüzden çok korkuyorum ateşten

Kızlar bi doktor amcamiz vardi pediatri,7.aydan sonra ne yiyosaniz sofrada cocuga da ondan yedirin.cok biberli bi de cok tuzlu olmasin kafi diyodu
Hiç yiyebilirmiş gibi gelmiyor bana ya 2 aya o kdar büyürler mi gerçekten? Benim oğlum suyu bile içmiyor şu an ağzında biriktirip tükürüyor

Hiç yiyebilirmiş gibi gelmiyor bana ya 2 aya o kdar büyürler mi gerçekten? Benim oğlum suyu bile içmiyor şu an ağzında biriktirip tükürüyor
Ben kizima da kiymaya 7 de baslamistim,bazi yemekleri tuzsuz yapiodum bebekte yiyodu sonradan kendimize tuz atiyoduk
3 aya bebegin oyle bi degişecek ki canim adam oluyolar artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…