Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gecende yine bi doktor artik alerjik besinleri erken başlatiyoruz ki bunyeleri alışsin diyodu,gec baslatinca vucut tepki verebikiliyo gibilerinden biseyler soyluyodu
Evet bunu ben de çok sık duyuyorum çok ileri zamana atmadan erkenden az az tattrırım diye. Alerjik bebeklerde daha dikkat etmek gerekir tabi

Al canım bence deneyelim 1 yasa kadar memnun kalirsam kullanicam

Kızlar bilginiz varmı bebeğin kakasında kıl niye çıkar sac gibi uzun bide
bez koymadan mutlaka hep bakıyorum bezin içine çünkü bu 2 ci oldu

Olabilirrr oyüzden kimisi 5 aylıkken başlatıyo onceden 6ydı bakalim benim dr nedicek
Bizim doktor eger bebegin kilo alimi az ise baslatiyodu 4.ay da.kizim zayifti bizi başlatmisti.mama sevmeyen bi doktor bizimkisi o yuzden yogurt yedirin diyodu.
Benim kizda şuan hic yemek secmez,ve masallah cok saglikli buyudu.okulda cocuklardan yemeklerini az yiyenler,hic yemeyenler varmis bizim kiz ne cikarsa az da olsa yiyomuş.ben ögretmeninin yalancısiyim:))

Ayyy süpermiş yaaa

Bizimkide kiloya göre karar veriyorum başlamayın erken dedi maşallah kızına yaa hayalimdeki çocuk ne olsa yiyen

Güzel ilerleme sağlarız inşallah ya şu ek gıdada bebeğim süt içmeyi çok seviyo ek gıdada da öyle olsa ne iyi olur
Insalla ya,ama sunu anladim ki bebek iştahliysa oyle gidiyo.bizimki de iştahli.dogdugu gun hastanede 2 saat olmadan acikiyo agliyo.anneme dedimki anne onun bizi degil bizim onu 2 saatte bir uyandirmamiz lazimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…