Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Insalla ya,ama sunu anladim ki bebek iştahliysa oyle gidiyo.bizimki de iştahli.dogdugu gun hastanede 2 saat olmadan acikiyo agliyo.anneme dedimki anne onun bizi degil bizim onu 2 saatte bir uyandirmamiz lazimdi:)
Bana da ebe sen bunu zor doyurursun demişti çok kilolu da doğmadı ama hissetti mi naptı bilmiyorum

Bizimkide kiloya göre karar veriyorum başlamayın erken dedi maşallah kızına yaa hayalimdeki çocuk ne olsa yiyen
Yegenim var hep yemek secer,o yuzden hep sevdigi yemekler yapilir,onlarda 5-6 tane bişey.ama ben annesine yegenim kucukken demistim surekli ozel yemekler yaparsan alismaz diye.şimdi cok zorlaniyolar.benim kizim patlicanli guveç, pilav,ayran yiyo içiyo,yegenim karşisinda ona ozel yapilmiş mucverini yiyo sadece,annesi uzuluyo ama son pişmanlik fayda etmez.

Ne iyi olur ya sırf yemek muhabbeti tarif topiğine yazarız bugün şunu yaptım bunu yaptım
Eevttt canoo ben baslamadım başlayanlar var onu takip edelim not alalım
Sağlık ocağındaki hemşiremiz artık doyumluk verebilirsin emzirmiyorsun zaten dedi. Şimdi tavuk suyunda şehriyeli tarhana çorbası yapacağım
Yaaaaa ooyy pohlumm yaa şilap şılap yesun inşaallahhh

Üzüldüm onun adına gerçekten ya anne için de çok zor sürekli özel yemek yapmak. Kendi yemeklerimizden ayırırız diyoruz biz tuzunu atmadan. Tadımlar falan bi bitsin 8aylıkken falan

Çok kötü ya ara ara denemek lazımmış o sevmediği şeyleri başka şekilde yapıp bir şekilde alıştırmak Lazımmış sanırım sevmiyor deyip pes etmek doğru değil

Artık tek sorunumuz o olacak yazılsa güzel olur aslında herkes birbirinden destek alır ve aa bu güzelmiş bende yapayım deriz yani :)
Aynennn yapalımm hep cocugun kötü yönelrini yazıyoruz biraz da iyi şeyler olsun yemekler daha heyecanlı oluyo hatta resmini bile atalım tabağı küçük bise

Aynennn yapalımm hep cocugun kötü yönelrini yazıyoruz biraz da iyi şeyler olsun yemekler daha heyecanlı oluyo hatta resmini bile atalım tabağı küçük bise

Yaa evet cidden hep şikayet ediyoruz bu bizede iyi gelir bence atalım valla yapayımda atayım ozaman ben başlangıcı ben yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…