Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ilk gozağrımız o ondan başla hatta bilgileride yazalımm bilgi konusunda etiket etmek lazım halledecem o işi
Oo süpersin bekliyoruz ozaman
Evet kuzum sadece anne sütü alıyo kilosu da iyi olunca bekle dedi. 5.ayda gelme 6da gel kontrole dedi bide bidaha sormıyım diye heralde
Büyük ihtimal ondan 6da gel dedi hadi iyisiniz valla insan ne yapacağını şaşırıyor ek gıda konusundaki siz birlikte başlayınca birbirinizden destek alacaksınız ne güzel

Çok kötü ya ara ara denemek lazımmış o sevmediği şeyleri başka şekilde yapıp bir şekilde alıştırmak Lazımmış sanırım sevmiyor deyip pes etmek doğru değil
Canim birazda cocugun anneden ya da babadan korkmak degil ama çekinmesi gerekiyo.ben babaya gore daha baskinim o konuda.ben evde ne yapildiysa ondan yiyeceksin diye başladim 1 yasindan sonra hep oyle gitti.cocuklar patates kizartmasina bayilir,benim kizim icin sevecegi ozel bişey degildir cunku yapmam evde pek alişmadi.

GIDA GÜNLERİ BAŞLAYAN VE BAŞLAMAYAN
Bundan sonra hergün bilgilendirme olsun hem sohbet hem muhabbet hem gıda durumları hemde şikayetler neler paylaşalım sadece gıda menüleri sorulandırma yaptım gıda başlamayanlarda doldurabilir

Gıda Menüleri
------------‐-----------
Bebe cinsiyeti ne? :
Emziriyormusun nekadar zaman da ? :
Başladın mı ? :
Kac aylıkken başladı ? :
Yiyormu neler yapıyor mesela (ağzını şapırtıyormu napıyor) ? :
Yemiyosa vur totosuna vurdunmu ? :
Bugünkü menüler neler (tarih bilgilendirmeli) ? :

Madammor sweetgirlcandy Zekta1 M -Murphy Sade frappe Amazing family Maybelater
Krglhly
turkish-americano Boncuk000 Elsa355
Nilikom34 Catlak-kurabiye S ssummer YunSev meliyke Biscuits YunSev MC06 Y Yeni bir benn fatma86 Lumix pufimo Eflatunhilaf

Oioi set 1000 tl insan aklini kaybedicek artik nasil bukadar abartiyorlar ya
Malesef bebek sektörününde cok abarti fiyatlar dönüyor annelerin hassas noktası oldugu için dolapta birkac bebek magazasi var bende tesadüf buldum orada bukadar pahali değil yasakmi böyle isim vermek bilmiyorum ama tavsiye ederim

Deneyeyim bunları çok teşekkürler sonucu yazarım cidden nasıl cakit geçireceğimi şaşırdım sürekli mızmızlanıyor

Evet kolay olur inşallah yardımlaşarak ilerleriz. Hergğn ne yapsam diye kendimize düşünüyorduk bide bebişler olunca daha zor olur doğru diyosun ya

Ben daha başlamadım youtube da izledim bebek kendi kendine dik oturmadigı sürece başlamayın diyor ki zaten pek bilgim de yok baslayan varsa anlatsa iyi olur valla

Ben kizima da kiymaya 7 de baslamistim,bazi yemekleri tuzsuz yapiodum bebekte yiyodu sonradan kendimize tuz atiyoduk
3 aya bebegin oyle bi degişecek ki canim adam oluyolar artik:))
Ayy inşallah yaa sanki hep emcek hiç birşey yutamıcak gibi geliyor
Yumurta akını bile 7.aya aldik diyodu doktor
Eski fotoğraflarıma bakıyorduk annemle dün, elimde kocaman bir domates kemiriyorum aaa kaç aylığım dedim 7-8 dedi ben şok anneee yasak domates diyorum, başka foto geliyor kahvaltı yer sofrası önümde yumurta beyazı sulukta da inek sütü skdkfkfkfkg
Yavruma şimdi 6. Ay aşısı yaptırmaya gidiyorum biraz sonra olacaklardan habersiz kendi kendine oynuyor gülüyor
Ah kuzum yaa şifa olsun. Bizim de yarın 14:00da sünnet var düşündükçe fenalaşıyorum
Kızlar bilginiz varmı bebeğin kakasında kıl niye çıkar sac gibi uzun bide
bez koymadan mutlaka hep bakıyorum bezin içine çünkü bu 2 ci oldu
Acaba içine girip ilerleyip belinden bezine falan mı geliyor ki, yutmak zor olmaz mı ya uzun saç bilemedim
Insalla ya,ama sunu anladim ki bebek iştahliysa oyle gidiyo.bizimki de iştahli.dogdugu gun hastanede 2 saat olmadan acikiyo agliyo.anneme dedimki anne onun bizi degil bizim onu 2 saatte bir uyandirmamiz lazimdi:)
Ay benim oğlan da aşırı iştahlı max 2 saat aç kalır doğdu doğalı sürekli emmek ister. Hiç uyandırmadım ben de çünkü fırsat vermiyor ki dediğin gibi. İnşallah ek gıdada yüzümüz güler
Niye doldurmuyunuzz
Bana sormamışsın

Bende anlamadım yav yutamazz çünkü
Ay cano cok afedersin yazdım sandım

5. ay kontrolüne gittik geçen. doktor yumurta sarısı ve peynire başlattı şok oldum, erken değil mi niye sebzeyle başlamıyoruz diye sordum. önce katılardan başlamak gerekiyor dedi. 3 gün kuralını sordum, onun geçerliliği yok bugün alerjisi olmaz yarın çıkar dedi. tüm bildiklerimi unuttum bugün 1 çay kaşığı yumurta sarısı verdim. yutacak mı emin değildim ama yuttu bi şekilde. beyaz peyniri de 1 gece suda beklet, elinle ufala ver dedi. peyniri hiiiç sevmedi öğürdü resmen ama yuttu. yumurtayı yiyip peynir sevmemesine şaşırdım, ters biraz benim oğlum hakkımızda hayırlısı

Ooobasladıysak alalım seni gıdalara

Gıda Menüleri
------------‐-----------
Bebe cinsiyeti ne? :
Emziriyormusun nekadar zaman da ?:
Başladın mı ? :
Kac aylıkken başladı ?:
Yiyormu neler yapıyor mesela (ağzını şapırtıyormu napıyor) ?:
Yemiyosa vur totosuna vurdunmu ? :
Bugünkü menüler neler (tarih bilgilendirmeli) ?:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…