Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Son düzenleme:
Aaaaa şoklardayım çok değişik bir başlangıç olmuş. Yumurta sarısı ağır gelir diye düşünürdüm ben. Senin doktor muydu ya çok rahat olan? Benim doktorum aşırı rahat bir adam, beni çıldırtıyor. bakalım bize ne diyecek 5. Ay kontrolünde soracağım.

Her doktorun gidişatı farklı işte :)

Yani işte eskileri dusununce bizim bukadar pimpiriklenmemiz de garip geliyo.aslinda hafif tadina baktirip alerjik gidalarin bazilarini da verebiliriz.
Yarin sunnet varmis Allah yardimcisi olsun bebişin canim,bizimkini babasi cocuk buyuyunce yaptiracakmis,sen bilirsin dedim:)

Bizimki kesin babadan çekinir ben bile çekiniyorum dermişim:)) en güzelini yapmışsın sonra hep öyle isteyecek. Arkadaşım da öyle biz ne yaptıysak hep ondan verdim farklı asla bişey yapmadım dedi. Şimdi hiç yemek ayırt etmiyor.

Evet yani bilinen bir alerjik durumu yoksa yalamaktan da bişey olmaz heralde. Çok sağol canım benim. Bizim çocuk doktorumuz da 7 8 yaş önermişti aslında ama bizim baba da olsun bitsin istedi kendi de 1 yaş öncesi olmuş. Umarım rahat atlatırız

Valla eşinle aranizda belirleyeceksiniz,kim kötü polis olacak diye:))

rahat diyemem de değişik olan benimkiydi demire 6. ayda başlatıyo,gerekirse 24 saat emzir diyo, tummy time yaptırma diyo vs demiri sordum 6. ay kontrolüne gelmeden kan testi verdi. düşük çıkarsa soracam valla ama çok tecrübeli prof binlerce çocuk büyütmüş, yapıyorum bakalım dediklerini napiim.

Valla canm bu soyledigin biraz zor,seninki kız cocugu oldugu icin..hele bi baba desin boynuna atlasinda gör bak dağ gibi adamlar nasil kediye dönüşüyo

Gerçi oda var dimi kesin babacı olur zaten kedim bile eşime düşkün ozaman kork benden belis ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…