Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben 1 yaşa kadar düşünmüyorum. Bahane de var emziriyorum sjdjfjfk rahat rahat yiyorum valla. Çocuk 1 yaşa gelsin öğünlerle doysun o zaman diyet ve spor bir arada yapcam inş
1 yaşında arkasına koşturmaktan verirsiniz zaten 2 tane olunca daha da farklı oluyor zaten su an hamile kaldığım kilo 57 deyim

Ay kuzucum ben dışarı çıkamıyorum ki alışverişe hepsini İnternet hallediyorum çünkü alışveriş yaparken kafamın dolu olmaması.lazim geriliyorum

Sağol canım kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım.1 yaşına dek hasta olmadı.5 ayda 2. bu.Benim oğlum da 2 memeyi emer olmuştu son zamanlar.

Oy kıyamam ya cocuklar hasta.olmasin
Bizim büyük okula gidiyor yine oksuruk basladi

Benim kocamda oylee evi inletiyo ben hapşururken niye bagirmiyorum ozaman dedim demekki sessiz hapşurbailiyorum sende hapsurucan oyle diyorum yanii

Bizimki son vukuattan sonra odadan kaçıyor
Oglum bile kaçıyor başka odaya

Reactions: Jou
Hastalık geçince başla dedi doktor.10 gün daha bekleyeyim bakalım.
Nasıl sevdimi ek gıdayı?
Vall bilemiyorum ilk 2 gün kabağı çok iştahlı yedi ondan sonraki günler havucu kabağı yedi de öyle çok iştahlı değil. Biraz öncede patates verdim çatalla ezdim bu sefer öğüre öğüre yedi katı geldiği için

Patates tadımı yaptık biraz önce. Bu sefer çatalla ezdim yağ ve suyundan koydum biraz açılsın diye. Hafif katı geldiği için öğürmeler yaşadık. En son öğürmesini durduramadı hafif su kustu

2.öğün içinde patates havuç ve kabağı makinede haşladım zeytinyağı koyup çektim biraz da su ekledim kıvamı açılsın diye. Bakalım onu da akşama doğru vercem inşallah severiz

E bebekten tarhana almaya gitcem bugün bakalım. Sanırım mama sandalyesi de alcam. Kuzenimin verdiğinin içinde küçük kalıyor baya. Bide ellerini sürtmüş altına çizilmiş kızarmış hoşuma gitmedi yani bu

Ayy ögüre öğüremii yerimm ağzunii sonra baktı bune ben eniyisi mamaya devam dicekk

Hahahahahaha abisi yav çozdü

Kiz cocum oksurugunu hapsirigini tutuyordu kardeşi uyanmasın diye
Dedik oğlum tutma sakin
Bu sabahta zorla uyuttum kizi salonda neyse abisi geldi 1 oksuruk 2 oksuruk 3 oksuruk sonuç kiz uyandı sonra babasi yatak odasına goturdu uyutmaya
Bende salona oğlanın yanına geri döndüm anam anne benim uykum yok sohbet edelimmi dedi 15 dk fln sohbet ettik sonra uyumusuz
Biri uyusa diğeri uyaniyo

Bende oğlumdan kalma 2 tane mama sandalyesi var onlarisa cikarcam
Ardiye odası var binanın girişinde oradan çıkacak oyuncaklar mama sandalyesi var
Oraya inecek bir sürü ıvır zıvır oyuncaklar var
Gözümde büyüyor hersey yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…