Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkese selamlar kızlar
5.ay kontrolumuzu ve 2.doz rota aşımızı yaptırdık
6450 kg olmuşuz 800 gr almışız
2 cm uzamisiz 64 cm olmuşuz
Bir ay sonra gelme dedi 7 ayda gelirsin rotayi yaparız dedi menenjit içinde ben aynı anda 2 aşı vermeyi sevmiyorum dedi gelince konuşuruz dedi
Oturma olayını artık başlatabilirsin dedi her oturma 15 dk max süreyi geçmesin dedi
Ek gıda için liste verdi 1.hafta tadımlar dan başla dedi 3.hafta fln yoğurt dene dedi
Birisine ilk yoğurt v yumurtadan başlatmıştı ya dedi bi kere alerjik bunlar ilk başlatılması doğru değil dedi
Oglum öksürüyordu şükür ciğerleri temiz dedi
Şu dede oksurukleri varya onlara çok dikkat edin dedi okula gidiyorlar oradan getirebilir dedi
Çınara kardeşine çok yaklaşma oğlum dedi
Biraz önce 3 aylık bebege bronsitten yatış verdim çok dikkat edin dedi
Hakkımızda hayırlısı bakalim

Hep dedi dedi olmuş

Hadi gözün Aydın canım bebeğin sağlıklı sıhhatli güzelce büyüsün inşallah

Bende silikon olandan alicam kuzu
Tavsiye ederim ben beğendim
Çocukla zor ya valla. Az az yap bari
Ohh maşallah al bi ortak yönleri daha bizde 800 gr aldık boyumuz 64

Aynen yoğurt ve yumurta için benimki de aynısını söyledi.

Tamda tutturamıyoruzz tabii

Tavsiye ederim ben beğendim

Çocukla zor ya valla. Az az yap bari

Ohh maşallah al bi ortak yönleri daha bizde 800 gr aldık boyumuz 64

Aynen yoğurt ve yumurta için benimki de aynısını söyledi.

Az az yapcam kuzum dediğin gb

Ay geçen eşime anlattım bu kürk olayını koptu onunda hoşuna gitmiş annesine anlatıyordu

Anamm baktım bu kız uyumuyo dogru duzgün banyo edemiyorumm uyusa gidemiyorum uyancak biliyorum yani bundan sonra boyle etcem ben banyodayız küvete koydum almirayı arada onla oynuyodum arada beni izliyo kendiyle oynuyo sonra benim bitti onu soydum beraber dus aldik

Ohh mis

Reactions: Jou
Bal kabağı ve havuç tatlı ya hoşuna gitmiştir:)

Kuzum şahsi fikrim dısardan alma hazır gıda kimyasal var hep onlarda Tarhana için erken bence 7. ayda yoğurt çorbası vermeye başlamıştım ben.Tarhana gaz yapar daha onlardaTadımlarda sebzeler yoğurt meyveler diye gider benim.
Yoğurt verdinmi? Havuç patates ile corba da yapabilirsin.

Geçmiş olsun canım.Senin bebeğin erkek mi kız mı?

Kızlar bunlar benim ek gıda için takip ettiğim sayfalar çok güzel tarifler var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…