- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #81.361
Walla diş fena benim ki dün geceden beri ağlıyor eller ağızda çok zor ateşi 38 de sürekliAy napim ancaek gıdaya bile enerjim yok
Herkese selamlar kızlar
5.ay kontrolumuzu ve 2.doz rota aşımızı yaptırdık
6450 kg olmuşuz 800 gr almışız
2 cm uzamisiz 64 cm olmuşuz
Bir ay sonra gelme dedi 7 ayda gelirsin rotayi yaparız dedi menenjit içinde ben aynı anda 2 aşı vermeyi sevmiyorum dedi gelince konuşuruz dedi
Oturma olayını artık başlatabilirsin dedi her oturma 15 dk max süreyi geçmesin dedi
Ek gıda için liste verdi 1.hafta tadımlar dan başla dedi 3.hafta fln yoğurt dene dedi
Birisine ilk yoğurt v yumurtadan başlatmıştı ya dedi bi kere alerjik bunlar ilk başlatılması doğru değil dedi
Oglum öksürüyordu şükür ciğerleri temiz dedi
Şu dede oksurukleri varya onlara çok dikkat edin dedi okula gidiyorlar oradan getirebilir dedi
Çınara kardeşine çok yaklaşma oğlum dedi
Biraz önce 3 aylık bebege bronsitten yatış verdim çok dikkat edin dedi
Hakkımızda hayırlısı bakalim
Hadi gözün Aydın canım bebeğin sağlıklı sıhhatli güzelce büyüsün inşallahHerkese selamlar kızlar
Bir ay sonra gelme dedi 7 ayda gelirsin rotayi yaparız dedi menenjit içinde ben aynı anda 2 aşı vermeyi sevmiyorum dedi gelince konuşuruz dedi
Oturma olayını artık başlatabilirsin dedi her oturma 15 dk max süreyi geçmesin dedi
Ek gıda için liste verdi 1.hafta tadımlar dan başla dedi 3.hafta fln yoğurt dene dedi
Birisine ilk yoğurt v yumurtadan başlatmıştı ya dedi bi kere alerjik bunlar ilk başlatılması doğru değil dedi
Şu dede oksurukleri varya onlara çok dikkat edin dedi okula gidiyorlar oradan getirebilir dedi
Walla diş fena benim ki dün geceden beri ağlıyor eller ağızda çok zor ateşi 38 de sürekli
Hadi gözün Aydın canım bebeğin sağlıklı sıhhatli güzelce büyüsün inşallah
Valla ya keşke yakın olsaydık ne güzel olurduÇok isterdim yaavvsen niye bukadar uzaktasın beee
Tavsiye ederim ben beğendimBende silikon olandan alicam kuzu
Çocukla zor ya valla. Az az yap bariBende oğlumdan kalma 2 tane mama sandalyesi var onlarisa cikarcam
Ardiye odası var binanın girişinde oradan çıkacak oyuncaklar mama sandalyesi var
Oraya inecek bir sürü ıvır zıvır oyuncaklar var
Gözümde büyüyor hersey yav
Ohh maşallah al bi ortak yönleri daha bizde 800 gr aldık boyumuz 64Herkese selamlar kızlar
Ağlarum haaValla ya keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu
Tamda tutturamıyoruzz tabiiKiz cocum oksurugunu hapsirigini tutuyordu kardeşi uyanmasın diye
Dedik oğlum tutma sakin
Bu sabahta zorla uyuttum kizi salonda neyse abisi geldi 1 oksuruk 2 oksuruk 3 oksuruk sonuç kiz uyandı sonra babasi yatak odasına goturdu uyutmaya
Bende salona oğlanın yanına geri döndüm anam anne benim uykum yok sohbet edelimmi dedi 15 dk fln sohbet ettik sonra uyumusuz
Biri uyusa diğeri uyaniyo
Tavsiye ederim ben beğendim
Çocukla zor ya valla. Az az yap bari
Ohh maşallah al bi ortak yönleri daha bizde 800 gr aldık boyumuz 64
Aynen yoğurt ve yumurta için benimki de aynısını söyledi.
Tamda tutturamıyoruzz tabii
Amaann bugunleride özleyecen be canoo evlendirecen cocukları keşke küçük kalsalar dicez hep hayat boyleHahahahah yok yok saldı artık baksana
Ağlama beeAğlarum haa
Ahahha valla bu ikisinin bi sinyali varAz az yapcam kuzum dediğin gb
Ay geçen eşime anlattım bu kürk olayını koptu onunda hoşuna gitmiş annesine anlatıyordu
Ohh misAnamm baktım bu kız uyumuyo dogru duzgün banyo edemiyorumm uyusa gidemiyorum uyancak biliyorum yanibundan sonra boyle etcem ben banyodayız küvete koydum almirayı arada onla oynuyodum arada beni izliyo kendiyle oynuyo sonra benim bitti onu soydum beraber dus aldik
Bal kabağı ve havuç tatlı ya hoşuna gitmiştir:)Vall bilemiyorum ilk 2 gün kabağı çok iştahlı yedi ondan sonraki günler havucu kabağı yedi de öyle çok iştahlı değil. Biraz öncede patates verdim çatalla ezdim bu sefer öğüre öğüre yedi katı geldiği için
Kuzum şahsi fikrim dısardan alma hazır gıda kimyasal var hep onlardaPatates tadımı yaptık biraz önce. Bu sefer çatalla ezdim yağ ve suyundan koydum biraz açılsın diye. Hafif katı geldiği için öğürmeler yaşadık. En son öğürmesini durduramadı hafif su kustu
2.öğün içinde patates havuç ve kabağı makinede haşladım zeytinyağı koyup çektim biraz da su ekledim kıvamı açılsın diye. Bakalım onu da akşama doğru vercem inşallah severiz
E bebekten tarhana almaya gitcem bugün bakalım. Sanırım mama sandalyesi de alcam. Kuzenimin verdiğinin içinde küçük kalıyor baya. Bide ellerini sürtmüş altına çizilmiş kızarmış hoşuma gitmedi yani bu
Geçmiş olsun canım.Senin bebeğin erkek mi kız mı?Herkese selamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?