Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Organik alcam içeriğine bakıp. Doktorum tarhana verebilirsin tadımlardan sonra dedi. Yoğurda daha geçmedim. Bugün havuç patates kabak çorbası yaptım daha yedirmedim bakalım sever inşallah

Organik alcam içeriğine bakıp. Doktorum tarhana verebilirsin tadımlardan sonradedi. Yoğurda daha geçmedim. Bugün havuç patates kabak çorbası yaptım daha yedirmedim bakalım sever inşallah
İnşallah sever.Çok güzel kilo almıs maşallah dr neden erken baslattı?

Az kaldi 6 ya ama:) ben sut olsun diye fazladan kalori aldigimizi dusunuyorum gereksiz
Aynen öyle yapıyoruz
Canisi makinede haşladım demişsin yA ne makinesi bu sebze haşlama mi? Ben de bakınıyorum ek gıdaya geçince kolaylık olsun diye. Hatta bu airfryer larin sebze haslayani var mi diye bakacağım. Seninki nasıl bir şey ?

Organik alcam içeriğine bakıp. Doktorum tarhana verebilirsin tadımlardan sonra dedi. Yoğurda daha geçmedim. Bugün havuç patates kabak çorbası yaptım daha yedirmedim bakalım sever inşallah
Ben ek gıda da seni takip ediyorum sweetim çorbayı nasıl yaptın
Bizim de patates de 2. Gün bugün yarın patates kabak karıstırayım diyorum sonraki günde havuc tadımı yaptırıcam
Biz kahvaltı yaparken labne tatdırdım bayıla bayıla yedi

Tarhana belis çok sevdi arkadaşımın annesi yapıyordu ondan aldım yaptım. İçine ben tel şehriye de koydum avakado deneyecek misin

Kuzum ben pusete koyuyorum kenarda duruyor öyle takılıyor kendi kendime bende hemen banyomu yapıyorum

Benimki onada durmayy cano yavv kaçkez yaptım beraber yikandık onuda yıkamış oldum

Amaann bugunleride özleyecen be canoo evlendirecen cocukları keşke küçük kalsalar dicez hep hayat boyle

Acaba ozamana kadar burda olurmuyuz

Oluruz be neden olmayalım çocukları evlendirdikten sonrada takılırız seyahat ederiz yaşlı teyzeler olarak peri bacalarina gideriz ilk

Philips avent wasabi markası canikom. Hem haşlama hem blender ben çok memnunum. Dolaptan aldım çok temizdi. Airfryer in haşlama fonksiyonu olan sadece tefalin bi modelinde var diye biliyorum

Ohhh maşallah yesin kuzucuk. Valla ben makineye hepsini koydum kabak havuç patates haşladım. Dibinde su birikiyor onla blenderdan geçirdim biraz daha su ve yağ ekledim. Ne püre ne tam çorba arada bişey oldu

Annem yaptı tarhana ama tuz varmış içinde yok sanıyordum mecbur alcam artık. Bende tel şehriye koymayı düşünüyorum avokado aldım patatesten sonra onu deneyim diyorum yumuşadı da hazır

M -Murphy ya bu kız ek gıdayı sevmeyecek mi yoksa bilemiyor mu yemeyi anlamadım. Kaşıkla ağzına veriyorum biraz öylece duruyo bekletiyor arada bi yiyo gibi yapıyor. Anlamadım tabi biriken tükürükle akıyor geri veriyorum falan bide mama sandalyesine koyunca kafa sürekli aşağıda tam oturamıyor ya onunda etkisi var heralde oyuncak falan tutuyorum yukarı baksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…