Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ohhh maşallah yesin kuzucuk. Valla ben makineye hepsini koydum kabak havuç patates haşladım. Dibinde su birikiyor onla blenderdan geçirdim biraz daha su ve yağ ekledim. Ne püre ne tam çorba arada bişey oldu
Kabak ve patates zor yedi sevmedi
Hangi makineden var sende canım
Bende öyle yapayım yarın hep çatalla ezdim biraz pütürlü bıraktım sanırım ondan sevmedi patatese biraz anne sütü de ekledim ama yine hüsran öğürme tükürme

Kabak ilk 2 gün iyiydi sonra bozdu bizimki de. Kabak ve havucu hep püre yaptım bugün patatesi çatalla ezdim öğürdü baya yerken ama normalmiş bu katı gıdaya geçtikleri için. Tükürme bizde de var ya bekletiyor baya ağzında akıyor yanlardan ya da tükürüyor bende patatese yağ ve suyundan koydum biraz ama yine de pütürlüydü. Doktorumuz bize mamadan yapıp koyabilirsin kıvamını açmak için dedi ama denemedim

Philips avent wasabi makinenin adı da

Benimki onada durmayy cano yavv kaçkez yaptım beraber yikandık onuda yıkamış oldum

Yaa beraber yıkanmakta çok datlu olsun

Kuzum ilk zamanlar beliste aynısını yapıyordu. Daha tam olarak yemeyi bilmiyorlar ondan öyle yapıyor. Belis daha yeni yeni alıştı. Kafa evet hala öne doğru gidiyor ama merakından yapıyor çünkü bişeyleri elleme derdinde:) oyüzden yedirmek çok zor oluyor :) yoksa yemediğinden değil benimki doyunca mesela hala yiyor ama ağlıyor bir taraftan verme diyor ahahaha

Cokguzelmiş ama cano yaa bi hoşuna gittii bundan sonra oyle etcem hem üşütmemiş olurr

Yaaa şapşik ay iyi sevindim valla ek gıdayı sevmezse diye ödüm kopuyor

Kizlar biz yavastan tadimlara basladik aydındayim ya ablam sagolsun yapma etme dedigim halde tuğra bize bakiyo diye bisey olmaz pipisi siser diye diye yedirdi 2 cocuk buyuttum herseyi verdim tatsın hicbisey olmaz dedi üzüm emdirdi corbalardan tattırdı kavun emdi bu obur olcak sanirim hicbirseyi geri iktirmiyo aksine ellermizi tutuyo cekiyo kendine

Eklentiler

• Screenshot_20221029-202646_WhatsApp.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 58
Yaaa şapşik ay iyi sevindim valla ek gıdayı sevmezse diye ödüm kopuyor

Çok iyi anlıyorum bende öyleyim hatta geçen yemedi ağladı öyle kötü oldum ki neoldu acaba yemeyecek mi neden böyle yaptı diye kendi kendimi yedim meğersem uykusu varmış onunla uğraşmak istemiyormuş hanımefendi. Mamasını hızlıca Yedi uyudu daha sonra çorba yaptım yedi
Eneemm yirim ben o tatlı suratı iyi yapmışsın canım yavaştan yavaştan tadımlara başlamış oldun ')

Ohh maşallah

Valla bana kalsa yapmazdim ama burasi onada yaradi iyi oldu eve gidince korkmadan yaparim artik

Gecen sene aklımdaydı o Makine şimdiden gerek yok almayayım demiştim uygundu fiyat şimdi uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…