Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Offf cano ya bizim sıpa gene uyumuyo ay çok yoruldum yaa

Oy oy kıyamam sana ya
Bizimkide 11 anca yatmaknicinnmizmizlandi
Mizmizlanmadan uyumaya almadık sonra dünkü gb ağlama krizi olur dedik
40 dknuyuyor şükür sen ne yaptın cano
Geç.yatinca hiç bisi yapamiyor insan düzeni olmuyor

Reactions: Jou
Anladım kuzum . Tabi mama alıyorsa ek gıda daha mantıklı yavaştan başlaman iyi olmuş. Nasıl arası seviyo mu minnak

Evett cidden yaa düzene sokmaya çalışiyorum herdefasında yok banamısın demiyo şuan uzandık emiyo uyudu gibi

İlk defa eşim 5te kalkmış belisle ilgileniyor ama nasıl:)
Eşim Murphy belis parmağını emiyor. Acıkmıştır mama ver istersen dedim uyudum. Tam uykuya daldım yine uyandırdı. Murphy 30 cc yedi uyudu. Olsun çok acıkmamış ozaman dedim yine uyudum. Yine uyandırdı Murphy mamasını yedi altını değiştirdim uyuttum dedi Veee uykum kaçar şimdi herkes uyuyor ben oturuyorum

Valla eşin kalkip ilgileniyosa bi de ustune yedirip altini degistiriyosa eşine git saril:)) benim eşim bugune kadar iki cocugumunda hic altini degistirmemiştir bilmez bile.cok gazli doneminde ben çarşafta sallayalim dedigimde bi sure beraber sallamişizdir.en fazla bu şekilde uyanip ilgilendi.yoksa bebek icin hiç uyanmaz

Darısı diğer günlere

Darısı diğer günlere
Yok kız hep böyle
Ama şu an bütün diş belirtileri var, çıkacak olan yer bembeyaz ve tümsek o yüzden gün içinde huysuzluğu başladı biraz.. 2 gün önce ateşi çıktı hafif sonra ishal gibi sulu kaka yapması başladı. Şimdi ateşi yok şükür ama diş geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…