Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ohh iyi iyi uyusun kendi kendine

Ooo tam diş belirtileri

Yaa mükemmeeel. Nasıl yaptın bunu? Beni en çok zorlayan şey uyku(( sürekli destekli uyuyoruz bu yüzden de sürdüremiyor uykusunu saat başı ayaktayız

Hiç ilgilenmiyor mu yani hep sen mi ilgileniyorsun
Kulağını tutma çekme
Her şeyi hırsla ağzına götürüp ısırma
Ellerini komple ağzına sokarak kaşıma
Salyada artış
38 i geçmeyen ateş
İshal
Huzursuzluk

Bizde hepsi var

Kulak dışında hepsi var bizdede

Yaa mükemmeeel. Nasıl yaptın bunu? Beni en çok zorlayan şey uyku(( sürekli destekli uyuyoruz bu yüzden de sürdüremiyor uykusunu saat başı ayaktayız
Doyduguna emin olduğumda hemen yatağına koydum hep. Ağlasa da 5 10 dakika o kadar sonra baktı kimse gelmiyor uyuyor tabi sıpa
Kuzum ben akşamları hep banyo yaptırır mamasını icirir koyardım besiğine. Ve gece mama icirirken konuşmam ışığı loş yaparım ki anlasın uyku vakti olduğunu.
Karnı tok altı temiz gazı yoksa zaten iki ağlasa da uykusu gelir uyur kendisi. Gündüz de oyun oynar egzersiz yaptırıp yorulmasini sağlarım gece sessizlik ve karanlık olur.
Ama benimki de doymayınca koysam da uyumaz

Bir diğer şey gece beslenmesini kesmiştim zaten ve uyurken hiç uyandirmadim alt değiştirme için bile. Uykusunu bölmedim yani hiç.
Simdi 9 da yatıyor sabah 7 gibi kalkıyor maşallah :)

Bir diğer şey gece beslenmesini kesmiştim zaten ve uyurken hiç uyandirmadim alt değiştirme için bile. Uykusunu bölmedim yani hiç.
Simdi 9 da yatıyor sabah 7 gibi kalkıyor maşallah :)
Daha küçük değil mi gece beslenmesini kesmek için. Bu kadar süre aç kalması normal mi

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…