Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa mükemmeeel. Nasıl yaptın bunu? Beni en çok zorlayan şey uyku(( sürekli destekli uyuyoruz bu yüzden de sürdüremiyor uykusunu saat başı ayaktayız
memeci, emmeyi seven bebeklerde ben bunun mumkun oldugunu dusunmuyorum ya biz napacaz bilmiyorum valla sifir gunduz uykusu. disari cikamiyorum asla, uyumuyor, uyumayinca hircinlasiyor, hircinlasinca memede bile bagiriyor. memeden cikarinca agliyor. gunduzler cok zor valla. ama gece neyseki uyuyor benimki.

Bir diğer şey gece beslenmesini kesmiştim zaten ve uyurken hiç uyandirmadim alt değiştirme için bile. Uykusunu bölmedim yani hiç.
Simdi 9 da yatıyor sabah 7 gibi kalkıyor maşallah :)
Mama yiyen bebekler genelde gece kalkmadan uyuyolar,benim gordugum mama yiyenler hep böyle ,meme emenler memeye bağimli oluyo:)) guzel uyuyomuş senin bebiş demek ki gun icinde yeterli kaloriyi alıyo

Büyüme ve gelişimi yerinde doktorum da onay verdi zaten o sayede uyuma alışkanlığı kazandı. Bu aylarda artık zaten bebek gece 9-10 saat aç kalabilirmiş.
emzikle mi uyuyor peki?? ben de emzik tutturmaya calisiyorum belki oyle uyur diye ama emzigi sis kasiyici olarak kullaniyor

Meme emen bebek asla kesintisiz uyumaz,memenin kokusunu bile ararlar

Mama yiyen bebekler genelde gece kalkmadan uyuyolar,benim gordugum mama yiyenler hep böyle ,meme emenler memeye bağimli oluyo:)) guzel uyuyomuş senin bebiş demek ki gun icinde yeterli kaloriyi alıyo
Evet mama daha tok tutuyor ve saatli veriliyor ya ama bebek obursa o da mama bağımlısı olur meme gibi
Memede uyumaya alisan bebek zaten zor olur Allah kolaylık versin hepinize
Evet 2.30 3 saatte bir içiyor ve hesaplıyorum hep 24 saatte genelde 1 litre içiyor alması gereken de o kadar zaten şu an

emzikle mi uyuyor peki?? ben de emzik tutturmaya calisiyorum belki oyle uyur diye ama emzigi sis kasiyici olarak kullaniyor
Yok canim benimki de emzik tutmuyor 2 emip atıyordu sürekli bende vermedim. Ama şimdi iyi ki emzige alismamis diyorum çünkü gördüğüm emzige alışmış çocuklar bırakamıyor
Mesele youtubeda bir çocuk var konuşuyor kendi yemek yiyebiliyor ana okuluna başladı ama emzik ağzından düşmüyor..

evet emzigi biraktirmak da dert. tutturmak da dert valla emzik bile olmadan kendi kendine uyuyosa benim gozumde yetiskin artik sizinki masallah

Cok güldüm yaaa bizim kaderimiz bu

Yormazmı gözümüzden uyku akıyo hepten bugece neseki hic uyanmadı busefer bigünde bıraktım kendi haline 6da uyandı emdi
Iyi yapmışsın kuzum bende kalkmasa kendi haline bırakcam
11 de uyudu

12 de emdi
1.5
3
3.5
4.5
5 den 6 ya kadar yat kalk
En son kocayı çağırdım 6 da 8 e kadar uyumuşum emzirdim tekrar uyuyacM ben dedim

Ay inşallah devamı gelir
Ama bizim kızı ben bıraksam kıyameti kopariyor

Benimki koyunca o 5 10 dakikalık ağlamaları krize çeviriyor tekrar meme veriyorum emmek istemiyor, sağıyorum süt var, mama veriyorum almıyor yani açlık da değil de alışkanlık etti sık sık az az emmeyi. Ben de başlıyorum rutine loş ışık masajla emzir temizle tulumu giydir ama nafile azcık uyuyup hop açıyor gözünü
Benimki de ısırıyor emziği
Meme emen bebek asla kesintisiz uyumaz,memenin kokusunu bile ararlar
Ay evet haklısın
Bu resmen benim gecemin aynısı. 21:30da uyutmaya başladık 45 dk kestirdi hop uyandı. Sonra 00:30 gibi uyudu 1 1:45 3 4:15 5:30 6 ve babaya teslim ile 8e kadar uyudum şükür 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…