Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum ağlasa da belli bir süre duymasan belki alışır zamanla.. Çünkü her ağladığında alırsan yatağından zaten uyuyamaz ki

Kuzum ağlasa da belli bir süre duymasan belki alışır zamanla.. Çünkü her ağladığında alırsan yatağından zaten uyuyamaz ki
Mızlamayla başlıyor sonra ağlama sonra da kıpkırmızı olup krize dönüyor nefesi gidiyor bağırırken bebek arabasına da aynısı yaptı bindiremedik hiç. Hangi noktaya kadar durmalıyım bilmiyorum ki ağlarken bişey olacak çocuğa diye alıyorum hemen zaten eşim mızladığı an al al al modunda

Evet zor ama alışması lazım bir şekilde sen de çok yoruluyorsun baksana
Ağlamaktan bir şey olmaz ana yüreği dayanamıyor tabi ama desteksiz uyumayi öğrenmesi lazım minnoşun..
Canım tamamen doyduğundan emin misin çünkü benimki doymadiginda katiyen uyumaz

Ama her bebeğin huyu suyu farklı tabi:/
Rutini tutturmakta zor ama ilk kuralı kararlı olmak bence..
Mesela banyo yaptır emzir sonra kitap oku biraz belki uyur.. Gün içinde şekerleme yapıp sonra bol bol egzersiz yapması da etkili. Gündüz aktif gece pasif oluyor böylece

Tekrar meme veriyorum almıyor, mama ve biberon asla almıyor, sağıyorum sütümü kaşıkla veriyorum almıyor, yulaf unu aldım sütümle karıştırıyorum hemen taze taze sağıp 2 kaşık anca yiyor istemiyor. Aç olsa birinden birini yemez mi ya, bilmiyorum ki nasıl yapsam. Aşırı yoruluyorum, ek gıdada düzelir belki diyorum ama çok da umutlu değilim.

gece uyandiginda emzirmeden, pispislayarak uyumuyor mu tekrar? tok olduguna eminseniz oyle yapin diyorlar ya.

gece uyandiginda emzirmeden, pispislayarak uyumuyor mu tekrar? tok olduguna eminseniz oyle yapin diyorlar ya.
Bazılarında emiyor, o zamanlar elini emerek belli ediyor zaten. Bazılarında beyaz gürültü açıyorum tekrar uyuyor, bazılarında sadece elimi üzerini koyuyorum, bazılarında da gözler cin gibi açılıyor hamakta sallıyorum malesef

Okuduğum bir yazıya göre gün içinde yeterli kaloriyi alamayan bebek gece uyanmaya daha meyilliymiş.
Mama ve biberonu tekrar tekrar dene yılma, sütün olmasaydı zaten mecbur icecekti. Emen bebeğin bile bence biberona adapte olabilmesi gerekiyor bir yerde çünkü hastalık olur emziremezsin biberondan içer
Karnı tok altı temiz gazı olmayınca ağlasa da almayın öyle deneyin bakalım

Aynı fikirden yola çıkarak o kadar çok denedim ki biberonu. Farklı mamalarla. Biberonu gördüğü an krize girmeye başlamıştı artık 5. Ay kontrolümüzde dr sorup ek gıdaya başlamak istiyorum bu yüzden. Belki hareketlendikçe ve farklı tatlar denedikçe benden biraz kopar

İnşallah canım sen de rahatlarsın hem..
Ama ek gıdaya başlasan da yine ana öğün çoğunluk olarak süt olacak, yine de bağımlılığı azalır belki dediğin gibi

Iyi ettiin senin işinde kolay degil cano ya
Ilkkez bugece alrm ı duymamışim oyle bi uyumuşumki saate bibaktım 6 ozaman uyandı sıpa meme istedi

Ee ne anladım buişteenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…