Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kulağını tutma çekme
Her şeyi hırsla ağzına götürüp ısırma
Ellerini komple ağzına sokarak kaşıma
Salyada artış
38 i geçmeyen ateş
İshal
Huzursuzluk

Bizde hepsi var
Aaaaa bazılarında var ağlamak zırlamak var doğru düzgün uyumuyo anamm diş ozaman

Kıyamam ya ağlamasın o kadar canım. Gördüğüm bir kaç videoda ağlayınca alıp pışpışlayıp geri bırakıyordu yine ağlarsa yine yani ilk zamanlar böyle başlıyordu. Uyku eğitimi ile ilgili bir gönderi kaydetmişyim bakim atayım

valla biz burda kiskancliktan catlicaz masallah diyelim de nazarimiz degmesin. darisi basimiza ek gidaya soyle adam gibi doyumla gectigimizde, amin
Benim kız bana çekmiş annem öyle diyor sonrası da bana çektiyse yandık yeni doğduğunda omzumda uyurdu Allahım hep böyle mi olacak dedim rabbim sesimi duydu sanırım amin amiiin

Bende tam onu yazacaktım benim takip ettiğim uyku danışmanı da aynısını söylüyor

Ewtt baya kalmiş leke,yeşilimsi duruyo biraz.biraz bekletsemiydin acaba,cunku benimkiler beklemisti bi yarim gün kadar:)
Aynen ilk başta sarıydı baya yikaninca yeşil oldu anlamadım ki ben bekletmeden attım o yüzden geçmemiş olabilir dediğin gibi

Son düzenleme:
Ne kadar erken o kadar kolaymış bak sizin kontrol yarın mıydı
Oda doğru bakim Bi kendimi cesaretlendirip başlayım
Yok kuzum dündü. Ya rota için Bi hocasına soracak öyle haberleşcez. İkinci doz için çok kararsız kaldık
Destekli oturtmaya başladı haha çocuğu oturttum Bi şaşırdı önce napıyoz Biz diye komik komik bakınıyordu ayaklarına falan

Gugubi ve YunSev benim bebik de sizinkiler gibi, mama ve meme beraber veriyorum ben, gunde 3-4 sefer mama veriyorum ama az az, emzirmenin ustune veriyorum doymadigi icin, gece 836472828 kez uyaniyo benimkide, gece mamasini verdikten sonra bi 3-4 saat kesintisiz uyuyo sonra basliyo uyanmaya, emzire emzire idare ediyorum artik sabaha karsi tekrar mama veriyorum bir iki saat daha uyuyo sonra uyanis zaten

Bide son zamanlarda emzirirken cok zorlaniyorum, gece degil de gunduz bagriyo cagriyo almiyo memeyi, meme reddimidir nedir geriliyo geriye dogru, bazen de sorunsuz aliyo bu sefer de meraktan etrafa bakicak diye birakip birakip duruyo anlamadim gitti
Sizde de var mi ne zaman gecicek bu allah askina bi fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…