Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aynisini YunSev de yasadi, ben de. ben hala yasiyorum. hep emen cocuk en ufak bi seste memeyi birakip ona bakiyor, 2 sn emiyo birakiyo donuyo geri geliyo vs. uykusu varsa da memede agliyo itiyo ama memeden alinca da agliyo. bi degisik. uykusu varken meme de sut bitinca bagirip itiyo genelde. bi sag bi sol meme yapiyorum, olmadi yatarak emziriyorum oyle daha az tepki veriyor. ataktan sanirim. 14-20. haftalar arasinda diyo, 10 gunum daha var bakalim bitecek mi

Ay evet 8 buçukta 9 da kaçta yatirirsam yatirayim 30 45 dk kestirip kalkıp geceye kadar uyumaz
Hatta özellikle en son uykusunu uyutmayipda denedim yok nafile
Bizimkilerde bole kuzu

Aynen ilk başta şarkıydı baya yikaninca yeşil oldu anlamadım ki ben bekletmeden attım o yüzden geçmemiş olabilir dediğin gibi

Benim bebeğimin elleri sürekli ağzında ama doktor bisi yok dedi dis görünmüyor dedi
Benimki level atladı canım elinden gelse yutacak artık.. Öyle bir ısırıyor ki her şeyi

İnsallah biter, gunduz uyumuyoda napicagimi sasirdim, atakla dis huzursuzlugu bir araya mi geldi noldu bilemedim

Benim bebeğimin elleri sürekli ağzında ama doktor bisi yok dedi dis görünmüyor dedi
Ellerini bademciklerine kadar sokması,agzinin suyunun akmasi bi gelışim aşamasi canim diş degil her zaman.zaten diş için cok erken.6.aya kadar şu grupta belki 1 bilemedin 2 kışinin bebeginin dişi çikar sadece

Geçecek canim biraz sabır gerekli
İnsan kendini çok çaresiz hissediyor
Eskisi kadar yapmasada arada yapıyor
İlk baş ziplatip ayakta emzirdim sakinleşince oturdum
Memede uyumak istiyorlar uyuyamayicada çıldırıyolar
Allah yardımcın olsun

Valla ole kuzu memeler arası gidip geliyorum bende
Ayakta uyumaya biraz alıştı eskisi kadar yapmiyor

Ellerini bademciklerine kadar sokması,agzinin suyunun akmasi bi gelışim aşamasi canim diş degil her zaman.zaten diş için cok erken.6.aya kadar şu grupta belki 1 bilemedin 2 kışinin bebeginin dişi çikar sadece

Dimi oğlumun da dişi 7.ayda mi ne çıkmıştı
Geçende disi çıktı ilk gelişini de gidişinide ben gördüm oğlum diyorum azcık duygulandım

Dimi oğlumun da dişi 7.ayda mi ne çıkmıştı
Geçende disi çıktı ilk gelişini de gidişinide ben gördüm oğlum diyorum azcık duygulandım
Benim kizimin ilk diside 7 buçuk ayda çikmişti.1 sene once de ilk dişi düşmüstu babasiyla ağlamiştik,ilk disi ciktigi anlar felan geldi işte aklimiza

Ben 1 aydir bu durumu yaşıyorum. Şimdi şimdi biraz azaldı ama tam bitmedi. Çareyi ayakta gezerek emzirmekte buldum. Cok yorucu ama yeterki yesin

Kız iki kere yıkadım ilkinde geçmedi, 2.de fairy döktüm yine 40 da yıkadım ama yok bacım bana mısın demiyor gitti güzelim zıbın
Benimde cok oldu kaka ama çiktı günluk yıkamada 60 derece yıkamayı dene istersen sıkmayıda 600ze düsur

Happyy vardı nicki bulamadım ya naptın kız çerkezköy tamamiyle ne elektrik var ne internet ne şebeke ayyy çıvdıvmalıkktı bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…