Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz?

Ben daha yeni 4 paket aldım denemek için Sleepy 90lı sarı paket, 2 tane molfix izotonikli, 1 tane de sleepy bio natural 40lı.

Molfix güzel ama sleepy bio natural in içeriği güzel

Mamada aynısını yaşıyorum işte bende. Normalmiş hiç canını sıkma etrafı keşfettikleri için normalmiş

Gugubi canım bu gönderi inşallah faydası olur
Çok sağol kuzum bir sürü uyku sayfası takipteyim hep aynı şeyleri öneriyorlar, hemen kaydettim bunu da. Oğlum perşembe sünnet oldu biraz iyileşsin atak da bitsin mutlaka sabırla deneyeceğim inşallah başarırım

Bide son zamanlarda emzirirken cok zorlaniyorum, gece degil de gunduz bagriyo cagriyo almiyo memeyi, meme reddimidir nedir geriliyo geriye dogru, bazen de sorunsuz aliyo bu sefer de meraktan etrafa bakicak diye birakip birakip duruyo anlamadim gitti
Sizde de var mi ne zaman gecicek bu allah askina bi fikir verin
Aynısını yaşıyorum. Kedi yürü ona bakmaktan emmez, üst komşudan tak diye ses gelir tavana bakar emmez yüzüme bakar konuşur emmez kendini geri atar baya mücadele ama bazen de bir yapışıyor mmhh mhhh diye diye hiç dikkati dağılmadan emiyor bilemedim. Bizimkiler baya zor gerçekten

Pure wipes organic aldım ben en son çok beğendim. Ondan önce sleepy ve goon kullanmıştım

Yaaa şapşik oğlan
Canim kafana takma bebeginin atesi yoksa,bak doktorda normal demiş.
Yok artık takmıyorum mamayı kakayı
Ben sleepy extra sarı kapaklı bi, sleepy natural kullandım ama en çok baby turcoyu sevdim ben. Artık baby turco stoğu yapıyorum

Memede uyusun ya hic sorun degil biraz belim sirtim kiriliyo ama olsun tutmamasindan iyidir ya
Ben 1 aydir bu durumu yaşıyorum. Şimdi şimdi biraz azaldı ama tam bitmedi. Çareyi ayakta gezerek emzirmekte buldum. Cok yorucu ama yeterki yesin
Ay valla ne sekillere gircegimi sasirdim
Baby turco cok iyi bence, ben 24 paket stokladim tavsiye ederim
Mamada aynısını yaşıyorum işte bende. Normalmiş hiç canını sıkma etrafı keşfettikleri için normalmiş
Evt mamada da yapiyo bazen biberonda
Gecicegini bilsem dert etmicm, ben biberon da verdigim icin meme reddi mi acaba ya bidaha memeyi almazsa diye korkuyorum hep

Burda bebeginin kakasinda siyah noktalar goren bi arkadas vardi kimdi o?

Kızlar kanguru arayışındayım bebegimi hem bana hem dışarıya bakacak dekilde taşıyabileceğim ve sağlıklı bir kanguru olsun on tarafında bolca cebi olan

Kizlar kehribar kolye kullaniyormusunuz? Yengem neden kullanmiyosun bu cocugun salyasina iyi gelir dis zamanida agrisini alir hemen al dedi babasi ilk dogdugunda bilekligini aldi bol geldi diye arkadasin ogluna verdim alsammi tekrar bilemedim iyi gelirmi agiz suyuna ?

Ben de merak ediyorum bu konuyu gerçek mi yoksa o da son zamanlarda abartıldı mı?

Kızlar ben çok dağıldım ya. Kilo almayı geçtim kendime hiç bakamıyorum aynaya bakasım yok o yüzden. Çoğu sabah yüzümü yıkamayı bile unutuyorum. Asla yüzümü yıkamadan güne başlayamayan ben yukarıdan toplanmış dağınık saçımla dizi çıkmış pijamalarımla evde ruh geziniyorum. Dizi çıkmış pijamalara kalıyorum en son çünkü belis ya kusuyor yada başka bişey oluyor üzerimde fazla durmuyor zaten:) Biz ne zaman kendimize vakit ayırabiliceğiz tecrübeli anneler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…