Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim oncelikle bi vakit belirle o vakti sadece kendine ayır.kuçukte olsa zaman ayır bakimin için.oyle kendini cok daha mutlu hissedersin
Mesela ben eşim işe gitmeden once muhakkak pijamalarimi degiştirir,hafif bi makyaj yaparim.saclar hepimizin topuz mecburen.

Saçımızı açamıyoruz zaten tutup çekiyor cadı :) eşim işe giderken çok zor zaten de en azından geldiğinde bakımlı olabilisem. Her fırsat olduğunda evle uğraşıyorum

Aynıydım valla son 1 aydır mızlasa da koyuyorum yatağa 2 dkda şarkı söyleyip güldürürken mutlaka tayt sweatshirt giyiyorum temiz temiz, hop yüzümü yıyakıp hızlıca tonik krem, bir de dudağa nemlendirici. Saçlarımız malesef topuz ama arada örüyorum değişiklik öyle de ağlıyor böyle de deyip günde parça parça da olsa 5er dk ayırıyorum. Akşam eşim gelince de mesela yemek sonrası törpü oje vs daha zaman alıcı şeyleri yapıyorum. Bunu da yapmazsam iyice kötü hissedeceğim
Pure wipes yeşil paket mi kullandın onun yorumları güzel ama ben diğerini almıştim çok ince geldi o da
Evet yeşil canım. Ama bu da kalın değil de ben kokusuna vuruldum

Saçımı eşimin gazına gelip kısa kestirdiğiiim için çok pismanım tepeden ne güzel topluyordum haklısın aslında 5 dk da olsa ayırsam iyi olacak. Cidden kendini kötü hissediyor insan. Acaba eşim beni bu halde görünce ne düşünüyor demekten kendimi alamıyorum

Haklısın çok fazla eve vakit ayırıyorum hergün temizlesemde yine aynı zaten :)
inan ben de hergun deli gibi ev temizliyorum ama bebişinde evin duzenine alişmasi gerek,ben ev supururken yanimda goturuyorum.ne is yapacaksam yanimda geliyo beni izliyo.
Bakim konusunda hic taviz vermedim.iki ara bi derede yaparim.kilo konusunda biraz sıkıntım var bu ara, onu da fazla karbonhidrati kestim halletmeye çalisiyorum.

Yaa ne güzel bende öyle yapmaya çalışıyorum çoğu zaman sıkılıyor benle ilgilen diyor ama alışacak inş. Bende o düzeni oturturum inş

Eşimin ne düşündüğü hiç umrumda değil desem içimden insan çıktı 5 ay önce, hamilelik yaşadık neler neler oldu. Onlar maşallah hep aynı. Kendim için yaparım her şeyi bundan sonra böyle

Eşimin ne düşündüğü hiç umrumda değil desem içimden insan çıktı 5 ay önce, hamilelik yaşadık neler neler oldu. Onlar maşallah hep aynı. Kendim için yaparım her şeyi bundan sonra böyle

Haklısın ama nedense düşünmeden edemiyorum yinede ben kendimden geçmiş vaziyetteyken onun bakımlı olması beni snir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…