Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
1 ay oldu. 1 aydır da cıvık yani bezin üzerinde doğru düzgün kaka yok emilmiş şekilde. Aşırı suluda değil ama anlamadım ya

Kuzu aklıma ne geldi Güneş hala öle sulu kaka yapıyor hiç ciddi bir katı kakasını görmedim
Sma da anne sütüne en yakın diye bize doktor önermişti acaba baglanti olabilir mi

Genelde.ondaki sıkıntı kabızlık gaz sikayetiymis ama en önerilen mamalardan biri ahsen de ole bi sıkıntı yok dimi
Tam tersi işte kabızlık yapmadı cıvık yapıyor. Doktor normal dedi. Annemle ablam da ek gıdaya başladığın halde niye katılaşmadı diyorlar. Valla bilmiyorum

Tam tersi işte kabızlık yapmadı cıvık yapıyor. Doktor normal dedi. Annemle ablam da ek gıdaya başladığın halde niye katılaşmadı diyorlar. Valla bilmiyorum
Kız doktor normal dediyse takma. Ee ozaman belisinde baya katı olması gerekiyor. Hem daha yeni başladın birde tadımlık yani hemen etkilemesini bekleme bence

Bizim oglan 2 yaşı geçiyordu zaten sadece geceleri içiyorlar o zaman zarfında

Hı ben bizim yediğimiz yemekleri yemeye başlayıp artık mamayıda yavaştan kesiyor diye biliyorum olabilir kuzum. Onuda öğreneceğiz :)

Kuzu aklıma ne geldi Güneş hala öle sulu kaka yapıyor hiç ciddi bir katı kakasını görmedim
Sma da anne sütüne en yakın diye bize doktor önermişti acaba baglanti olabilir mi
Sende görmediysen anne sütünde içim rahatlar. Ya doktor normal deyince rahatladım annemle ablam bugün kafamı karıştırdı. Baby goat içerken taş gibi yapardı topak topak. Buna başladık cıvık bazen çok cıvık poposuna bulaşanlar damlıyor ama arada öyle. Çoğunlukla bezin üzerinde kaka olmuyor emilmiş gibi

Valla kuzum bakmak zorunda herseyine bunun icin para aliyorlar doktorunun iyi olmasina cok sevindim insan kafasindaki sorulara yanit ariyor en ufak biseyde

Bez iyiymiş kakayı bile sızdırmıyor emilimi iyiymiş desene

Doktor normal demis hic kafana takma
Daha yeni ek gida dönemi
Ahsen iyi kilo alımı güzel şükür
Bosver cıvık kaka yapsın bizim oğlanı lavma H
Yapmaya götürürdük kabızlık çekerdi mamalardan denemediğin mama kalmamıştı

O da sıkıntı ya 4 ay yağ koydum mamasına çocuğun. Poposundaki çatlak daha geçmemiş öyle kabızdı

Hı ben bizim yediğimiz yemekleri yemeye başlayıp artık mamayıda yavaştan kesiyor diye biliyorum olabilir kuzum. Onuda öğreneceğiz :)

Gece beslenmesinde arıyorlar kuzum zamanla öğreniyoruz ben öğrendiklerimi tazeliyorum
Değişik bir bebe geldi her bebe farklı
Oglum mama yiyordu aglamiyordu usluydu
Kızım emiyor ve ağlıyor ve cadı kendileri

Gece beslenmesinde arıyorlar kuzum zamanla öğreniyoruz ben öğrendiklerimi tazeliyorum
Değişik bir bebe geldi her bebe farklı
Oglum mama yiyordu aglamiyordu usluydu
Kızım emiyor ve ağlıyor ve cadı kendileri

Ah bu kızlar hep cadı :) ozaman değişkenlik gösteriyor. Bizimki de arar gibime geliyor umarım aramaz 1 yaştan sonra tamamiyle keser. Kezmezse tok tutan mama tarifleri var onları deneriz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…