Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öyle valla rengi yeşil mi belis in kakasının

Ne zamandır sadece sarıydı en son yaptığında bir kısmı yeşildi. Anam bir yaptı ki taa karnından atletine çıktı sırtından çıkmayıp karnında nasıl sızdırdı tebrik etmek lazım bizim kızı :))

Ah bu kızlar hep cadı :) ozaman değişkenlik gösteriyor. Bizimki de arar gibime geliyor umarım aramaz 1 yaştan sonra tamamiyle keser. Kezmezse yok tutan mama tarifleri var onları deneriz artık :)

Aynen deneriz benimkine fayda etmedi süte alistiramadim bebe bisküvisi koydum nesguik li denemdim yok yok 6 yaşından hala süt içmezarada ballı süt alim anne der heyecanla yaparım sonuç eee ben sonra iccem anne

1 ay oldu. 1 aydır da cıvık yani bezin üzerinde doğru düzgün kaka yok emilmiş şekilde. Aşırı suluda değil ama anlamadım ya
Canim mama icen bebislerin genelde oyle oluyor ya doktora sordunmu? Bence ishal olsa 7 8 bez olur en az biseyi yoktur korkma kilo alimi nasil?

Aynen deneriz benimkine fayda etmedi süte alistiramadim bebe bisküvisi koydum nesguik li denemdim yok yok 6 yaşından hala süt içmezarada ballı süt alim anne der heyecanla yaparım sonuç eee ben sonra iccem anne

Bak bak birde anneyi kandırıyor :) ay evet birde bebe bisküvisi yapmam lazım benim sen kendin mi yapıyorsun

hep keçi sütlü mamaya alışkındı, inek sütüne alışkın olmadığı içindir belki. günde çok sık yapmıyorsa bence sorun yok. benim oğluş da 2 aydır filan hep sıvı yapıyor düzeninde hiçbi değişiklik olmamasına rağmen. belki de gelişimseldir. doktor olabilir normal dedi bize de.

Ya bizimkide tıkanık aynı şekilde. Oda 26 derece gösteriyo ama nem 71falan. İdeali 40-60tı galiba. Nasıl düşürcez bu nemi
Nem alıcı aparatlar var aslında ben yıllar önce denemek için Migros’tan almıştım ama denemeye fırsatım olmadı. Kutu gibi içine taş gibi mi tam bilmiyorum aparat var o konuluyor oda da nem varsa kutunun içi su doluyor.

Bunun gibi mesela..

Nerde buldun kız
Trendyolda hatta şimdi daha da düşmüş.
Ama hepsiburadadan üst modelini aldım.
Bizimevde Yenidoğan Çocuk Yetişkin Pilli Tırnak Törpüleme Cihazı OVAL MAVİ

Kuzu memnun musun

Ben alıncamı düşürüyolar terbiyesuzlerrr

Jou
Nerdesin kiz uyudu mu Almira
Sorma ömrümü yedi 8den beri uyutamadım yaa anca uyudum ayağımda sallıyorum çok huysuz almira seninki nasıl dişten herhalde çıldırdı hep
Duayı açtim öyle kafayı vurdu gitti meğersem onu istiyomuş nebileyim ben

Son düzenleme:
Ay kaç zamandır giremedim. Bir anda yoğunlaştım, yorgunluktan 1-2 gün baş dönmesi yaşadım. Sonra annemin vs birkaç kontrolü vs derken sayfaya girmeye bir vakit bulamadım Bebekte hep gezmek istiyor
Nerdesin len sen 12ekimde aşı olcaktı güya uçtun gittin gelmedin

Canim mama icen bebislerin genelde oyle oluyor ya doktora sordunmu? Bence ishal olsa 7 8 bez olur en az biseyi yoktur korkma kilo alimi nasil?
Hiç bir sıkıntısı yok çok şükür. İshal derken cıvık yapıyor anlamında. Annem şimdiye toparlaması lazımdı 5 aylık oldu ek gıdaya da başladı deyince tedirgin oldum. Doktorum normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…