Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay iyi bari ya günde 1 kere yapıyor arada 2 kere sadece

Ay kaç zamandır giremedim. Bir anda yoğunlaştım, yorgunluktan 1-2 gün baş dönmesi yaşadım. Sonra annemin vs birkaç kontrolü vs derken sayfaya girmeye bir vakit bulamadım Bebekte hep gezmek istiyor
Aman iyi olunda. Dikkat et kendine de. Valla yarın kazen e yazacaktım bi mesaj atsanız diye merak ettim

Dreamgirls nerelerdesin? Benim oğlan da dün sünnet oldu. Siz iyileşmişsinizdir artık dimi, nasıl geçti süreciniz. Bakınca üzülüyorum ya yazık yavruma
Kuzum ya birden yoğunlaştım. Bebiş gezmek istiyor, ben de birkaç gün baş dönmesi yaşadım, sonrasında annemin ve bebişin kontrolleri için koşturdum. En son doğumgünümde girebilmişim o akşamda uzun süre sonra evime birileri geldi pilim bitti
Hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığınıda göstersin
İyileşti kuzum tabi doktor masaja devam edilsin dedi. Benim ilk zamanlarki endişelerimi biliyorsun. İlk gün hastanede 1 tam fitil kondu. Evde 3 saate 1 biz yarım fitil verdik (3 kere), o gün dahil 5 gün calpol de vermemiz istendi. İlk gün 1 kere diğer 4 gün 8 saatte bir günde 3 kere calpol verdik. (1çay kaşığı kendi ölçeğinde 2,5 ml yanılmıyorsam. Çay kaşığını hep aynısını kullandım ölçüm farklı olmasın diye..
6 gün 2 kremi aynı anda kullandık her bez açımında.. Hiç el değmeden kremi tüpünden direkt etrafına daire şeklinde sıktık bezi kapadık. Her bez açını pipiyi yanlardan sıyırma diyorlar onu yapmaya çalıştık hafifçe.. 6. Günde kantaron yağı sürmeye başladık onuda eczaneden aldığım bir damlalığı yıkadım içerisine kantaron yağını koyarak direkt damlattım her bez değişiminde.. 17. Gün kontrol vardı biraz yapışıldık var 3 gün sonra gelin dedi. Gittik açtı yapışıklığı 1 hafta kantaron sürün masaja devam edin dedi.

Aman iyi olunda. Dikkat et kendine de. Valla yarın kazen e yazacaktım bi mesaj atsanız diye merak ettim
Vücut bir yerden sonra error veriyor Ayın 25 i miydi ne tam girdim bildirimlere bakıcam bebe durmadı geri çıkmak zorunda kaldım. İşe başlayınca ne yapacağım acaba

Benimki 9 d a uyudu şaştım her dk istiyor beni o kadar mizmizlarki bazen anlayamıyoruz kuzu 2den beri yat kalk ağlıyor dedim çok oldu herhalde bi bakıyorum 10 dk olmuş

Reactions: Jou
Yarın vercem canikom. Yaa hakkınızda hayırlısı olsun alerjiyi tetikleyecekse gerek yok
Aynen canım
Kuzum mamada hipp denedin mi
Canim valla ben suyu cok tuketiyorum hele yazin daha fazla
cok kiloluydum rejim yaparken hergun 4 5 lt ictim limon maydnoz vs ordan kalma aliskanlik benimki
Ben de çok seviyordum da tazyikten dolayı azalttım şimdi

Onun içinde mi damla varmış neler neler duyucaz
Ben tırnağına bile cesaret edemiyorum ya törpü aldım bakalım inşallah becerebilirim Sen neyle kesiyorsun tırnaklarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…