Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla dayanamıyorum ki uykusuzluğa ya
Ahh çok zor gerçekten instada dr bebek sakince kendisi durup sağı solu izliyorsa hemen almayın keşfetmesi de çok önemli diyordu. Duruyorsa vicdan yapma kuzum, benimki dursa ben de almam bakınsın etrafa. Diğer konuda da tabi buraya girmemek iyi gelir diyorsan sen bilirsin ama kendi kendini de yiyip bitirme olur mu. Çocuğun için en iyi anne sensin. Hepimizi farklı farklı konularda çok zorluyorlar, ben de bebeğime kızıyorum söyleniyorum ama böyle böyle büyüyecekler. Uykusuzluktan açlıktan ölmeyecekler teklif ediyorum olmazsa aaa sen bilirsin diyorum ben artık çünkü zıtlaştıkça çocuk da sinirleniyor

Bi şu sallama işini beceremedim bizimki kucak kuşu uykusu gelince bana yapışıyor. Eşimde diyor salla ayağında en azından daha az yorulursun bende uyuturum diye ama krize giriyor sallayınca. Uzun uykuları olsun
Benimkide yapıyo hatta kucağımda emiyo uykusu var gözünü kaşıyo
hemen ayagima koyup sallıyorum baya inatlaşıyo ama eee ee diye diye sallıyorumm bakma bende cebelleşiyorum kucağımda alıştirmamak için bide geceleri çok yapar bunu bana saat 11 de başlar inatlaşmaya ben inat o inat derken ben kazanıyorumm

Bizimkide aynı memede mayışıyor uyuyamazsa başlıyor bitek kucağımda sakinliyor uyuyor ayağıma alırsam iyice açıyor uykuyu krize giriyor ahhh nasıl bal ve zorlar bende uyuttum

Busabah uyandı 8 de konustular konuştular uyandı iştehahahaha

Nazar değdirdin anası dersen öyle
Imkanim olsa geri dönmezdim ana evi gibisi yok

Valla yok yaw mis gibi hayat valla

Hangi ilaçtan verdi peki

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…