Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bize toz gaviscon verdi.

Koş gel beybi :)

Sek seviyorum genelde:)

7de bazen 8 9 gibi uyuyo 5te kalkıyor minnok
Ben bide öyle edeyim bakayimm yarin erken kaldırıyım napcak ama bukadarda erken kalkmakta ölü gibi oluyorum ya hergun diyorum yarın kaldırayım ama yok kalkamıyorum

Ben bide öyle edeyim bakayimm yarin erken kaldırıyım napcak ama bukadarda erken kalkmakta ölü gibi oluyorum ya hergun diyorum yarın kaldırayım ama yok kalkamıyorum

Sabahları yanına alma istersen ozaman kendisi belki uyanır. Bugün erken kalktı diyorsun belki akşam erken uyur bi bak bakalım ona göre ayarlarsın canım
Bizede ondan verdi ama depolarda yokmuş bulamadım sonra bunu verdi

Ama ben almadım. Çünkü büyüdükçe geçiyor gibi eskiden daha çoktu şimdi ara ara oluyor.

Reactions: Jou
Canım zaten kalkıyo 8de normal 12 deuyusada gene ayni uyanıyo sırf uyusun diye uyutuyorum hahahah aslinda normal benimkide yani kactayatarsa yatsın uyanıyo 8de

Canım zaten kalkıyo 8de normal 12 deuyusada gene ayni uyanıyo sırf uyusun diye uyutuyorum hahahah aslinda normal benimkide yani kactayatarsa yatsın uyanıyo 8de

Aynen bizimki de öyle işte. 7de yatsa 9da da yatsa 5te ayakta neden böyle ysw programlanmış gibi:)

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…