Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki elinden gelse çıplak gezcek gı yangın ayşa bunlar

Evet gün içinfe kısa kısa uyuyor sonra gece uykusuna başlıyor sabahta 7 de ayaktayız doktor güzel dedi
Anaam benimki 7de uyusa babasını haftaiçi hiç göremez. 6:30da çıkıyor 7de geliyor adam
Benim yeni yeni iştahım geliyor baya zayıflamışım her gören biraz ye diyor. Geçen danışman ebemle karşılaştım. Çok kilo vermişsin dikkat et kendine dedi
Ben de hamile kaldığım kiloya düşmüştüm 55e çok başım dönmeye başkamıştı şimdi 57 oldum yine
Benimki elinden gelse çıplak gezcek gı yangın ayşa bunlar
Shhsdhhd aynı yaaçorap çıkarıyor ayağını sürterken. Soyununca bi mutlu giyinirken çığlıklar. Ev de 22 23 derece yani sıcak da değil

Kızlar y bnm kızın poposunun arka tarafına doğru kızarıklık var minik minik su toplu gibi. Neden olur. Her açışta bn krem sürerim illa. Ama bi kaç gündür böyle

Kızlar y bnm kızın poposunun arka tarafına doğru kızarıklık var minik minik su toplu gibi. Neden olur. Her açışta bn krem sürerim illa. Ama bi kaç gündür böyle
Bizim de olmuştu 2 ay önce, pıtır pıtır beyaz kırmızı çok yakından bakınca su toplu gibi doktora gittik egzama dedi. Bi tane krem verdi 7 gün kullanılacak geçti sonra. Pişik değil dimi elinle elleyince pütür pütür gibi mi?

Valla ben bilemedim ne istiyor onceden hergun duş aliyodu simdi 2 3 gunu buluyor acaba onumu ariyorki

Kuzum geçmiş olsun nesi var bebişin? Sabrının kalmaması çok normal doğum sürecinde sancılıydı baya insanı her şey çok yıpratıyor daha birinin üstesinden gelmeden diğeri başlayınca
Ya aslında hiçbirşeyi yok tamamen istekleri çok yorucu . Sürekli gezmek istiyor yatmak istemiyor yemek yiyoruz illa o da yemek istiyor kırk yılın bi başı dün akşam pizza söyleyelim dedik kudurdu görünce yine yiyemiyor bu defa daha çok sinirleniyor bağırıyor krize giriyor napcam bilmiyorum

Evet canım ya pütür pütür gibş . Niye okurmuş ki egzama . Bizim de ondan belli ki.
Hangi krem kullandın

Bizimki görüyor 2 saat vardiyalı çalışıyor eşim gündüzde görüyor geç uyusa ben perişan olurum

Bizim yeni başladı çok rahatsız ettiği için aldık 1 ay kullanmak yeterliymiş öyle dedi doktor

Canım zaten kalkıyo 8de normal 12 deuyusada gene ayni uyanıyo sırf uyusun diye uyutuyorum hahahah aslinda normal benimkide yani kactayatarsa yatsın uyanıyo 8de
Normal o zamn senin kuzuda canm sadece 8 den sonra uyutma 1 saat sonra uyut gün içinde zaten 3 gün dayansan düzene giriyor akşamda gece uykusuna geçirirken ne kadar direnirse dirensin uyut çıkma odadan yada eşim gelmesin uykusunu kırmasın 6.30 olunca biz odaya geçiyoruz kimse girmiyor tam dalmadan

Evet canım ya pütür pütür gibş . Niye okurmuş ki egzama . Bizim de ondan belli ki.
Hangi krem kullandın
Cildi egzamaya yatkın dedi. Hatta kulağının arkasında da kabuklanma gibi bişey oldu sonradan aynı kremi sür dedi yine geçti. Deterjan şampuan bebek bezi her şey yapmış olabilir trosyd verdi bize

Kizlar 3. Ve son gündüz uykusuna geçtik bugün çok az uyudu en az 1.5 saat uyumasını temenni ediyorum
Sizler gündüz kaç uyku yaptiriyorsunuz gündüz max kaç saat uyutuyorsunuz
Kimisi gündüz 4 uyku yazmış

Doner kuzum ya benimkide anca anca haraketlendi bide yere koyuyorum ben onu mindere orda daha özgür hareket ediyor koltukta hic yapmiyordu
oyun halisindaki yanda ve asagidaki yerlere sesli muzikli oyuncaklar asabilirsin :) benimki 2 ay once yan donmesine ragmen hala yuz ustu donmemisti, bugun boyle yaptim, bi baktim zorluyor donmek icin daha once hic denemiyodu bile tembel oglum
Benimkide 5-6. Aya kadar olabilir demişti doktor. Ben sünnetten dolayı üstüne düşmedim. Şimdi şimdi yan dönünce destekle karın üstü dönmeye çalıştır ben dün başladım biraz.
Biz diğer odalar soğuk diye yatak odasında yaşıyoruz yatakta tam dönemiyor galiba
İki gündür krizlerdeyiz bakamıyorum

Cildi egzamaya yatkın dedi. Hatta kulağının arkasında da kabuklanma gibi bişey oldu sonradan aynı kremi sür dedi yine geçti. Deterjan şampuan bebek bezi her şey yapmış olabilir trosyd verdi bize
Ya hassas oluyorlar bizim de bacakta da minik kabuklanma değil de deri sert gibi orda . Dr kontrolünde 6.ayda göstereyim bakalım . Yağ sürüyorum cildi kuruyunca olmuştur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…