Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Toplam 4 uymu hepsi 45 dkyada 1 saat canmuzun değil

Toplam 4 uymu hepsi 45 dkyada 1 saat canmuzun değil
Gece dahil benimde 4 uyku kuzu
3 uyku 1 SAATTEN 3 SAAT yapar az olmaz mı gündüz 4 5 saat olmalı yazıyor kaldiki az uyursa.keyifszi ve mutsuz oluyor
Yatağa koyunca uyusa yok illa.memehi bulcK

Sweetciğim; bebeklerimiz henuz çok kücük.fiilen varlar ancak onlari birer birey olarak kabul etmemiz zaman alacak.ilk çocugunu dogurmus bir anne baba cocuklarina ismiyle seslenmekte zorlanir,soyler ama tuhaf gelir.ancak onlarda karakterleri olan,dna sarmali işlenmiş olan bireyler.
Bebeğinin mide kapasitesi kucuk olabilir,iştahli bir bebek olmayabilir,inatçi olabilir.. tabiki bunlar herturlu rahatsizlik def edildikten sonra soylenebilirdi,şukur senin bebeginde sağlikli maşallah.bence kafana mamayi bitirmemesini takma.bebim kizimda bebekken cok zayifti ama sağlikliydi şukur.muhtamelen anne sutu az geliyodu ama ona yetiyodu.

Gündüz benim 4 uyku oluyor canım çünkü çok kısa uyuyor valla bazen 5 bile oluyor çünkü 15 dk uyanıyor sonra bir daha uyutuyorum. 3 uykuyla asla günü bitiremem
Ne güzel dedin fiilen var ama bilinç yok. Bazen ağlamalarına huysuzluklarına o kadar doluyorum ki bilerek yapıyor sanki. Sonra diyorum çocuk kendinin farkında bile değil

Yeterki sağlik olsun,bu gunler de gececek hatta unutulacak

Beslenmekle alakalı kilo bu dönemde etkili oluyor bizde de ne çok ne az ortayı bulmak lazım. Öğün atlamamak lazım ama gerçekten tam başaramadım o düzeni.. Bebeklerle büyük efor sarf ediyoruz. Enerji lazım

Şöyle bir tam otursalar onlarda rahatlayacak inşallah bizlerde.. Kimbilir onlar neler hissedip yaşıyorlar acaba.. İnsan gerçekten tükeniyor yoruluyor bu süreçte.. Bende ne yapılabilir bilmiyorum. Hepsi geçicek çiçekli günler yakın kuzum

Ya her aşamada keşke şunu da yapsa şu da olsa biticek gibi diyoruz ama yok sanırım ilerisi sürekli bize ihtiyaçları var . Memeden kesilene kadar bu böyle devam edecek sanırım

Valla ben bilemedim ne istiyor onceden hergun duş aliyodu simdi 2 3 gunu buluyor acaba onumu ariyorki
Ben ikinci ayından beri her akşam dus aldırıp uyutuyorum. Pazar günü yıkamadan yatırmayı deneyeyim dedim. İki saat sürdü uykuya dalması. Ben her akşam yıkamaya devam
Bizim gündüz uyku düzeni yeni oturdu. 3 uyku yapıyor. Sabah ilki 1 saat öğlen uykusu 1,5 saat 3.ve son uykusu da 50 dk falan sürüyor. Saat 5,5 tan sonra zaten uyumamalı ki gece uykusuna rahat geçebilsin. Tabi hepsi ayakta sallayarak ve hic ayaktan indirmeden maalesef tabi bu ara gece uykularımız cok bölünüyor. Ağlayarak uyanıyor gece sık sık onu çözemiyorum
Ya hassas oluyorlar bizim de bacakta da minik kabuklanma değil de deri sert gibi orda . Dr kontrolünde 6.ayda göstereyim bakalım . Yağ sürüyorum cildi kuruyunca olmuştur diye
Bizde de deri de kuruma var her gün krem sürüyorum doktor önerisiyle. Siz doktorunuza sorun mutlaka yağ önermiyorlar gözenekleri tıkadığı icin bende başta kullanmıştım doktorumuz yasakladı.

Valla en guzelini yapiyorsun canım ben üşütür diye korkuyorum çünkü asla uyku tulumu giymiyor üstünüde gece uyanir uyanmaz açıyor ben uyandigini farkedene kadar is isten gecer diye korkuyorum yaptiramiyorum

Ya her aşamada keşke şunu da yapsa şu da olsa biticek gibi diyoruz ama yok sanırım ilerisi sürekli bize ihtiyaçları var . Memeden kesilene kadar bu böyle devam edecek sanırım
40ı bi çıksın 3 aylık bi olsun 4 ay olsun gaz bitsin diye diye şimdi ek gıdayı bekliyoruz. Sonra dişi yaşı wcsi derken bence memeden kesmek de çözüm değil baya yıllar lazım. Sürekli yeni level açılıyor ve bölüm sonu canavarı geliyor

8den sonra nasıl uyutmamak kuzu onu anlamadım şuan öyle ettim bakalımm nolcak uyandı sallıyorum bidaha koycam
Anamm kızz sabahın köründe uyanmak biraz ölü gibi ondan

Gece dahil benimde 4 uyku kuzu
3 uyku 1 SAATTEN 3 SAAT yapar az olmaz mı gündüz 4 5 saat olmalı yazıyor kaldiki az uyursa.keyifszi ve mutsuz oluyor
Yatağa koyunca uyusa yok illa.memehi bulcK
Bizim geceyle birlikte 5 oluyor canm 1.30 saat en fazla dayanıyor zorlarsam 2 ama geçerse kriz başlıyor meme alışkanlık olmuş senin kızda emzik veriyorum o ittiriyor ben ittiriyorm sonra pes edip emip uyuyor sen yavaş yavaş memeden uzaklaştır doymak için olduğunu anlasın dalcağı zaman ayır memeden ilerleyen günlerde çok zor çalışcaksında Allah yardımcın olsun

8den sonra nasıl uyutmamak kuzu onu anlamadım şuan öyle ettim bakalımm nolcak uyandı sallıyorum bidaha koycam
Anamm kızz sabahın köründe uyanmak biraz ölü gibi ondan
Sabah 8 canm sabah uyanınca emzir oyna 1 saat sonra uyut. Bende gece uykusuna yatırdım dalmak üzere

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…