Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızz öyle ediyorumm gerçektenn
Benim sıpam sizinkilerden biraz ufak haziranın son gün bebesi belki 1 uyku ondan fazla yapıyordur. Gece uykusuna direniyorlar bizimkide direniyor pes etme kuzu bence her bebek farklı ama çok geçe kalmasın sende kocanla keyif yap akşamları ilk oğlumda 11 den önce uyumazdı gece ona çare bulamadım eğerki olduramıyorsanda çokta takılma mutlu bebeler olsunlar başka ne isteriz ki

Valla en guzelini yapiyorsun canım ben üşütür diye korkuyorum çünkü asla uyku tulumu giymiyor üstünüde gece uyanir uyanmaz açıyor ben uyandigini farkedene kadar is isten gecer diye korkuyorum yaptiramiyorum
Uyku tulumuna ben de başlamadım. Altına ince tayt giydirip atlet uzerine normal tulum giydirip kol altına da battaniyesini sıkıştırıyorum. Evin ısısını 24 dereceye sabitledim. Banyo yaparken de mini ısıtıcı fan var onu açıyorum hemen ısıtıyor banyoyu. Banyonun 26 derece olması gerekiyormuş. Alıştık galiba şimdilik cok şükür bir sorun yasamadık. Sadece bana eziyet her akşam

Bak uyutmaya calıştırdım emzirdim ettim uyanincabanamısın demedi sabah bi 8de uyandırıp 1 saat uyutmayacamm hahaah
Öylemi ediyoduk
Vallaha kocamlavakit geçiremiyorum doğru düzgün

Kızlar merhaba. Bebeğim şu an tam 4.5 aylık. Bir haftadır aşırı huzursuz sürekli ağlıyor kucakta bile zaptolmuyor. Eli sürekli ağzında damağını da kaşıyor. Arkadaş baktı henüz sertleşmemiş dedi ben başta diş diye düşündüm. Anne sütü alıyor emmesi falan iyi ama kilo alımı çok düştü. Benimle beraber aynı sıkıntıları yaşayan var mı acaba? Daha fazla dayanamayıp doktora götüreceğim

Kızlar oto koltuğu alanlarınız var mı? Ben henüz almadım o yüzden fikir edinmek istiyorum sizlerden Alanlarınız hangi markayı, kaça ve nerden aldığını yazabilirse çok mesuut olurum

Aman yasamayin kuzum zr oluyor ya hastalik oldugunda ben uyku tulumunu bi kez giydirdim viyak viyak durmadi icinde elini kolunu oynatamadi delirdi

Kızlar oto koltuğu alanlarınız var mı? Ben henüz almadım o yüzden fikir edinmek istiyorum sizlerden Alanlarınız hangi markayı, kaça ve nerden aldığını yazabilirse çok mesuut olurum
İlk oğlandan kalma kraft marka isofixsiz var 3 kademede yatar pozisyonlu 0-36 ay için memnunum ben. Araçta isofix özelliği varsa o modellere bakman iyi olur

Kizlar ya ben usandim vallahi bu salyalardan gunde 10 kez üstünü değiştiriyorum önlüklerden bile sızdırmayı basariyor onlarida emdigi icin gogsu surekli nemli oluyor bronsit olcak diye korkuyorum sizdede aynimi durumlar doktora soruyoruz normal diyoda bukadari fazla degilmi ya

Aynen bende öle yanından ayrıldığım an uyaniyor bu arada ayakta ağlayarak meme istiyor bi meme bi ayak tuhaf bir durum oldu
Gece desen saat başı kalkiyor umarım artık geceleri biraz olsun düzene girer

Canim zaten gündüz az uyduğu zaman uyuma sayısini artırıp tamamlamak gerekiyormuş yoksa gece uykusunu etkilermis ben 3 uyku yapıyorum eğer az uyursa artırıyorum

Britax-Römer arkadaşım önerdi kendisi ondan kullanıyormuş. Besafe de iyi daha karar veremedim fiyatlar biraz değişik. Modellerini hiç hatırlamıyorum. İsofix önemli diyorlar ne onu bilmiyorum Daha tam hakim değilim.

Evet emzik diye çok uğraştım ama almıyor
Uyku sersemi bile anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…