Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
1mrw

Canim bizim 1 haftadır baya azaldı
Öncesi onu sürekli ıslakti

Evettt öyleee amaaa aksam busefer keyif yapamıyorumm yanii nasıl ne yapacagımı şaşırdım

Bence sabah erken kalkmak daha iyi kuzu
Bende çok zorlanıyorum 7 de kalkti mesala bugün
Ama akşam 8 de uyuttum gerçi hala.memede
12 e kadar devam en azından cay içtik kocayla sırayla

Canim merhaba malesef bu süreçler oluyor
Nedenini anlayamadığım ağlama.krizleri yaşadım ama bu saat aralığında oluyordu eğer gün içinde sürekli huzursuzsa doktora danışmakta fayda var

Bence sabah erken kalkmak daha iyi kuzu
Bende çok zorlanıyorum 7 de kalkti mesala bugün
Ama akşam 8 de uyuttum gerçi hala.memede
12 e kadar devam en azından cay içtik kocayla sırayla
Dimiii deneyecemm sabah 7bucuk ayağa kaldırcam bizim sıpayı bide gundüzleri cok uyutuncada böyle oluyo işte
Geceleri sıksık uyanırmı acep

Dimiii deneyecemm sabah 7bucuk ayağa kaldırcam bizim sıpayı bide gundüzleri cok uyutuncada böyle oluyo işte
Geceleri sıksık uyanırmı acep

Dene kuzum
İlk bebede ben kendime defil ona göre ayarladım kendimi ve ole de gitti okula başlayana kadar 11 den önce uyumadı
Ne film izlerdim ne dinlenirdim
Kizda inan 8 de bir giriyordum odaya o daalana kadar çıkmıyordm tam düzeldi bu seferde 4 Ay aşısı bozdu bizi tekrar düzene oturacak inşallah
Gündüz uykularını evet max 4 saat fln yap bide gece uykusundan en geç 2 saat öncesi kalkmalı

Evet kuzum biz de aynı dönemlerdeyiz uykusuzluk meme mama reddi huysuzluk hepsini yaşadık çoğumuz. Malesef 4. Ay atağı çok zorluydu. Elleri ile keşfediyormuş bir de diş olmasa bile damak diş eti sertleşiyormuş. Kilo alımı son 2 aydır bizim de 500 gr iyi emmesine rağmen. Bundan sonra böyle az almaları da normalmiş
Kızlar oto koltuğu alanlarınız var mı? Ben henüz almadım o yüzden fikir edinmek istiyorum sizlerden Alanlarınız hangi markayı, kaça ve nerden aldığını yazabilirse çok mesuut olurum
Biz ebebekten aldık babyplus multistage canım. aslında niyetim besafe almaktı ama acayip fırladı fiyatı eşim de ikinci el almak istemedi. Şimdilik bizim oğlan oturmuyor süs gibi duruyor arabada ama kumaşı falan baya güzel

Canim merhaba malesef bu süreçler oluyor
Nedenini anlayamadığım ağlama.krizleri yaşadım ama bu saat aralığında oluyordu eğer gün içinde sürekli huzursuzsa doktora danışmakta fayda var
Ya canım gece uyuyor çok şükür onda sıkıntı yok meme reddi falan da yapmıyor ama gündüz tüm gün böyle

Yaaa öyle mi peki canım tüm gün mü öyleydi sizinki de? Belirli bir saatte yapmıyor gündüz hep öyle huzursuz ne yapsam hoşnut olmuyor arabayla gitmeyi bile sevmiyor ne yapacağımı şaşırdım şu bir haftadır mahvolduk. Sizin şu an kaç aylık tam?

Kuzum vallahi yeni gördüm evet cok daginik 4 sene öncesine kadar uzman çavuştu 5 yıl yaptı yanlız yasadi sayilmaz ama disiplin söz konusuydu tabi .. malesef su ictigi bardagi bile makinaya koymaz heryer heryerde evi sabah temizliyorum aksam yine ayni bazen saliyorjm bu sefer bebek var diye icim elvermiyo kalkip yine yapiyorum cok yoruluyorum ne camasir bitiyo ne bulasik nede daginiklik oglanda buyudumu isim is

Evet canım gündüz tamamen mız mız olduğu günler oluyor. Bizimki de bebek arabasına oto koltuğuna asla oturmuyor. Kucağımda bahçeye indiriyorum öğle vakti güneşe onu seviyor bir tek. Belim kolum koptu kucakta memnun etmeye çalışmaktan. ben dayanamadım 4 gündür annemde kaldım o derece yani. 3 gün sonra 5 aylık olacak

Iste cano ben gece kalkar diye korkuyorum
Gunduzleri hep uyutuyodum ondan böyle felegi şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…