Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa içim rahatladı bir nebze :) bebeğimin sağlık sıkıntısı olduğunu düşünmeye başlamıştım acaba bir yeri mi ağrıuor diye. Aynı durumdayım canım aramızda 2 hafta var normal o zaman bunlar. Benim de öyle ailemiz yok yalnızım akşama kadar belim kopuyor taşımaktan. Kucağımda da durmuyor ki ne yapacağımı şaşırdım cidden

Amaaann herşeyde kadınlar yapıyor yaa bazen diyorum keşke erkek olsam

Kadin olmanin en guzel yani anne olmak baska bi guzelligi yok kuzum bana göre.. ben yoruldum evlilik yordu beni hayatta yordu
Nilikom34 Canim tam sana yazicaktim hatkar karisti bende benimkide oyle gozu hep sofrada illa biseyler istiyor olamyinca cigriniyor benimde bogazima diziliyor

Uyanıyor canm uyanmaz olurmu memeye kalkıyor saat başı bazen 2 saat bazen 3 saat emip uyuyor ama buara üşüttüm galiba sık kalkıyor bağırsakları gurul gurul
Heee memeye tabi kalkıyo kuzum benimki gene öyle kalkıyo du bakalım yarın bi deneyeyim ne olcak
Normal olarak uyanıyomu yanii dedim

Selam kızlar çoklu gıda ya da süt alerjisi olan kimler var?Ek gıdaya başladınız mı?Havuç ve patates verdim şu ana dek.1 tatlı kaş. vermeme rağmen 3 gündür hala havuç çıkarıyor kakada hazmedemedi
Haftaya Ankaraya dönüyorum iyi bir doktora götüreceğim ek gıda ve alerji için çünkü 1 aydır 6850 gr aynı kiloda hiç almamış

Çok iyiydiUyumana yine de izin vermiş benimki bu anne nerdesin diyor der yatar

Bizim simdi kusmalarda artti neden bilmiyorum kesik kesik ve yagli kusuyor gunde 10 kez belki

10 kez fazlaymış kuzu
Bizimkide küsüyordu 4 kere fln normalde hiçte kusan bir bebek olmadı
Ancak yeni emip üst degistirdiysem ya da gazı çok ise

Bizim arabada isofix özelliği yok diye isofixsiz aldım boşuna fazla para vermemek için çok rahatlık. Pahalı markalarda var ama kraft yetti bize

Aynen yoksa boşuna neden alasın ki
Bizim var diye aldık kraftda az değildi ama ya 6 sene önce 1000 kusurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…