Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heee memeye tabi kalkıyo kuzum benimki gene öyle kalkıyo du bakalım yarın bi deneyeyim ne olcak
Normal olarak uyanıyomu yanii dedim

Heee yok kiz inliyor gözler kapalı
Öyle uykusunu almış.gb açmıyor gözlerini Ay bir ara öyleydi gece 2 saat her türlü ayaktaydim bi ara memeden inmedi neyse saat başına da raziyim

Reactions: Jou

Bizimki hala kucak istiyor yatırdığım an başlıyor bide yalan ağlamalar yalan bağırmalar oturtmaya yeni yeni başladım önüne oyuncak yıkıyorum seçmece oynuyor sabır düzelecek inşallah
Hala kucakta olsa yorsada en azondsn 10 dk oyalaniyor simdi yurutrc zamanını bekliyorum

Anladım canım bi dahaki kontrolde artık sorabilirim anca. Dr ümüzün değiştirdim bn. Bunun da numarasını fln almamışım geçen kontrolde

Nilikom34 Canim tam sana yazicaktim hatkar karisti bende benimkide oyle gozu hep sofrada illa biseyler istiyor olamyinca cigriniyor benimde bogazima diziliyor
Çok fena vallahi ek gıdası gelmiş bebelerin resmen sinyal veriyorlar ama işte ne versek mevzusu var . İllaki onun içinde bişey koymak zorundayım artık masaya

Aynen dediğin gibi . Ondan sonra da ergenlikle uğraşırız hayırlı işler bol ışlar

İlk oğlandan kalma kraft marka isofixsiz var 3 kademede yatar pozisyonlu 0-36 ay için memnunum ben. Araçta isofix özelliği varsa o modellere bakman iyi olur

Sagolun kızlar bi bakayım bu söylediğiniz markalara. Ikinci elden mi alsam diye dusunuyordum fakat ordada epey pahalıya satiyolar. Gugubi Ikinci ele o kadar para vermektense bütceme gore olani almak bana da mantikli geliyor
Dreamgirls isofix nedir ne değildir bende bilmiyorum onu araştır bunu araştır yorulduk artık yaaa

Günayyydddıınnnn
Kızımı güya 7buçukta uyandırcsktım saat 7 bussatte uyanıpta emip hemen uyurdu uyumadı kalktı
Cimcimee nasılda anladı baktı anam benim için bugün erken kaldırcak ben kalkayemm
Nasılda biliyor ve fırsat vermiyor kendi istediği olsun istiyor belliki almiroş

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…