Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizçeler ben dra sormayı unuttum
Bu kız ne zamandır yeşil kaka yapıyo ama ishal gibi baya normal mi bu acaba oceanmı yapmaya başladı diyorum bian

Bu kız ne zamandır yeşil kaka yapıyo ama ishal gibi baya normal mi bu acaba oceanmı yapmaya başladı diyorum bian
Üşüttümü acaba ozamanda yesil yaparmis bebisler

Reactions: Jou
10 kez fazlaymış kuzu
Bizimkide küsüyordu 4 kere fln normalde hiçte kusan bir bebek olmadı
Ancak yeni emip üst degistirdiysem ya da gazı çok ise
Evet ya cok fazla bide yagli hic boyle olmazdi vallahi usandim artik bi duzene oturmadi cocum

Kan ilacı kullanıyor musun oda yapıyormuş

Aman yasamayin kuzum zr oluyor ya hastalik oldugunda ben uyku tulumunu bi kez giydirdim viyak viyak durmadi icinde elini kolunu oynatamadi delirdi
benimki de hic sevmedi. bi de gece emzirirken cok terledi. cikarsam uykusu kacacak. o yuzden kollari acik olup, boyundan citcitli modelden aldim h&m indiriminden. o cok iyi oldu, emzirirken cikarip giydiriyorum uyanmiyor. ama ince biraz, bizim ev 23-24 derece oluyo o yuzden idare ediyorum bakalim.

Bizimde öyle ya üşüttük yada bağırsakları artık geliştiği için oluyor numarası varsa msj atabilirsin doktora

İnşallah bizimki de geçer bir an önce yoksa başka bi derdi olduğunu düşünmeye başlayacaktım Allah sabır versin cidden çok zor

Hahahahaah helal vallahaa haydi uykuyaa bende uyuyayimm uyudu sıpamm
Niye cuma özel günmü sizin icin
Haftanın 4 günü bu velede rağmen sofra kuruyorum cumada kendime tatil ilan ettim iz nedeni yok bacım
Kiz yazacaktım sana şu pril i iyi ki dedin boşuna uğraşıyormusum

Bizimki buara kalkıyor normalde 4 kere kalkar saatlidir ağrısı var hasta gibide

Bizimki 2 saatte bir kalkiyordu arada 3 saat.musade ediyordu simdi saat başı
7 de kalktık 15 20 dk sonra uyuruz inşallah

Iyi yaptın iyi fikir

Ayyyy işe yaradıysa nemutlu cano sevindimm
Millet yok karbonat yok bilmem ne uğraştırıyo yanii bide limon sıkıyolarr limon nimet yavvv
Limon almak bile zor budevirde
Halıya salça döküldümü işe yarıyo pril haberin olsun kahveye denemedim bak hahaha

Kızlar oto koltuğu alanlarınız var mı? Ben henüz almadım o yüzden fikir edinmek istiyorum sizlerden Alanlarınız hangi markayı, kaça ve nerden aldığını yazabilirse çok mesuut olurum
ben baya arastirdim bunu gittim bebegi hepsine oturttum hatta biraz huysuz oldugu icin oglusum
bazilari arabanin isofix ine baglaniyor, bazilari emniyet kemeri ile sabitleniyor. oncikle isofixli bir model secmek gerekiyor araba bunun icin uygunsa. ama cogu arac uygun zaten ve cogu oto koltugu isofixli artik

ikincisi adac puani. bu almanyada yapilan bir test. güvenlik, ergonomi gibi seyleri test ediliyor. ben adac testlerine girmis ve iyi puan almis bi urun almak istedim. cunku biraz evhamli biriyim

digeri de adlarinda gecen “i-size” muhabbeti. bu da malzeme kalitesiyle ilgili (guvenlik acisindan) avrupa ulkelerinde gecerli malzemeyle ilgili bir standard.

bu ucune bakinca cybex, be safe, maxi cosi, britax romer, joie ve graco markalari one cikiyor.

fiyat performans acisindan en iyisi joie i-spin 360 modeli. 5500 tl fiyati su an ebebekte. fakat 0-18kg bu.
0-36 kg lar daha uzun kullaniliyor ama yukardaki kriterlere uyan boyle bir model yok. onceliklerle ilgili yani biraz.
ben daha iyi fazla yattigi icin ve kumasi daha az terletecek gibi oldugu icin besafe izi turn-b modelini aldim. biraz pahali. ama 360 derece donmesine gerek yok dersen besafe izi twist aynisinin donmeyeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…